Silent Paprika Films

Silent Paprika Films on luova tuotantoyhtiö, joka tunnetaan parhaiten korkealaatuisista elokuva- ja mainostuotannoista.

Näiden lisäksi yritys on keskittynyt tapahtumiin liittyvään sisältötuotantoon. Tämä kattaa ennakkoon kuvatut videot tapahtumia varten, taustavisuaalit lavashow'hin, videoloopit messuille sekä puhujien ja esitysten tallenteet. Myös perinteisempi valokuvaus järjestyy!

Erityisen suosittuja ovat olleet "After movie" -tyyppiset videot. Nämä ovat muutaman minuutin mittaisia näyttäviä filmejä, joista välittyy tapahtuman tunnelma ja sisältö koostetusti. Näitä videoita on hyödynnetty tapahtumien jälkeisessä markkinoinnissa sekä seuraavien tapahtumien promootiossa.

Lisäksi ympärillä on iso verkosto luovia tekijöitä kuvaajista, animaattoreista, graafikoista ja säveltäjistä näyttelijöihin ja muihin alan ammattilaisiin.

Silent Paprika Films on tuottanut lukuisia kansainvälisiä elokuvafestivaaleja kiertäneitä lyhytelokuvia, miljoonia katseluita internetissä saavuttaneita musiikkivideoita sekä mainosfilmejä asiakkaille kuten TBWA Helsinki, DDB, Finavia, Samsung, Lumo Kodit, Telia, Neste ja Nissan.

Silent Paprika Films palvelee niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.
Valo- ja videokuvaaja
ElokuvatuotantoMainostuotantoTaustavisualisoinnitVideoloopitTallenteetAfter movie -videotValokuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Voit olla meihin yhteydessä missä tahansa videotuotanto asioissa, olivat ne tapahtumiin liittyviä tai ei. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Silent Paprika Films