Sävy Ensemble

Sävy Ensemble on ammattimuusikoista koostuva, kolmen nuoren naisen raikas trio. Kaikilla yhtyeen jäsenillä on vahva pohja niin kevyen kuin klassisenkin musiikin puolelta, ja yhtye vaihtaakin sujuvasti genrestä toiseen tarpeen mukaan. Kolmiäänisen laulun lisäksi soittimistostamme löytyy piano, kitara, poikkihuilu, viulu, alttoviulu ja perkussiot.

Opiskelemme kaikki Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla. Olemme soittaneet yhdessä vuodesta 2017 lähtien, minkä lisäksi meillä jokaisella on 15 vuoden esiintymiskokemus niin pienistä kuin isoistakin tilaisuuksista vaihtelevin kokoonpanoin.

Toivoitpa juhliisi tiivistä tunnelmointia, kevyttä taustamusiikkia, mukaansa tempaavan ohjelmanumeron tai vaikka vain häävalssin, toteutamme musiikkiesitykset toiveidenne mukaisesti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän juhliinne sopiva kokonaisuus!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista sekä osoitteesta savyensemble.com.

  • Kuvat nro 1 ja 2: Anni Lassila
  • Kuvat nro 3 ja 4: Arto Markkanen
Trio
PopFolkJazzKlassinen musiikkiTanssimusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikkailemme pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Hinta määräytyy soitettavan musiikin määrän sekä keikkapaikan sijainnin mukaan.

Hintaamme sisältyy aina matkakulut, ammattitason äänentoisto- ja valokalusto, 2–3 biisilistamme ulkopuolista toivekappaletta sekä laskutuskulut.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sävy Ensemble