Satu Strömberg

Laulaja, viulisti tai pianisti häihin, ristiäisiin, hautajaisiin tai syntymäpäiväjuhliin? Live-musiikkia yritystilaisuuteen? Vihkimiseen musiikkia, joka nostaa ihon kanalihalle? Tunnelmamusiikkia illalliselle tai puutarhajuhliin?

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista musiikkia tilaisuuteenne toivot!

Olen Satu Strömberg, monipuolinen esiintyjä, ja ohjelmistooni kuuluu laaja valikoima niin klassista kuin kevyttä musiikkia laulaen, viululla tai pianolla soitettuna! Esiinnyn joko yksin tai yhdessä pianistin, sellistin tai bändin kanssa.

Sivustoltani www.satustromberg.com löydät lisätietoa minusta, ohjelmistostani, hinnoistani ja voit kuunnella musiikkinäytteitä.

Parinkymmenen vuoden aikana olen pudonnut laskuista keikkojen määrässä. Siitä huolimatta jokainen esitys on ollut omalaatuinen ja unohtumaton kokemus – toisen ikimuistoiseen hetkeen osallistuminen on aina suuri ilo ja kunnia!

Jokaisen esiintymisen sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti, joten kannattaa rohkeasti ehdottaa omia toiveita. Voin olla apunanne ja ehdottaa tilaisuuteenne sopivaa ohjelmistoa. Ohjelmistoni on laaja, mutta otan ilomielin vastaan ehdotuksia ja toivekappaleita myös sen ulkopuolelta! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ainutkertainen.

Elävä musiikki luo tunnelmaa!
Artisti
PopOopperaKlassikotAcoustic
Sijainti:
Kirkkonummi
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Nettisivuiltani www.satustromberg.com löydät lisätietoa palveluistani ja hinnoistani.

Ota yhteyttä! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ainutkertainen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Satu Strömberg