Satu Strömberg

Etsittekö laulajaa häihin? Esiintyjää yritystilaisuuteen tai pikkujouluihin? Musiikkia vihkitilaisuuteen, joka nostaa ihon kananlihalle? Tai tunnelmamusiikkia juhliin?

Satu Strömberg – Monipuolinen esiintyjä, jonka ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima niin klassista kuin kevyttä musiikkia laulaen, viululla tai pianolla!

Metropoliasta laulupedagogin koulutuksen saanut esiintyjä on tehnyt useista tutuista kappaleista myös omia viulusoolosovituksia. Sadun laulunopettajana toimi pitkään oopperalaulajatar Ritva Auvinen, jonka elämästä Satu on kirjoittanut Ujo Diiva -blogia.

Reilu kymmenen vuoden aikana Satu on pudonnut laskuista hääkeikkojen määrässä. Siitä huolimatta jokainen esitys on ollut omalaatuinen ja unohtumaton kokemus – toisten ikimuistoiseen hetkeen osallistuminen on aina suuri ilo ja kunnia! Yritystilaisuuksiin, valmistujaisiin, näyttelyavajaisiin ja muihin juhlatilaisuuksiin ohjelmistoa löytyy ooppera-aarioista kansanlauluihin ja klassisista viulukappaleista pop-biiseihin.

Ohjelmisto koostuu laajasta valikoimasta niin klassista kuin kevyttä musiikkia. Satu esiintyy usein yksin laulaen ja pianolla säestän tai vaihtoehtoisesti viulua soittaen. Satu tekee yhteistyötä pianisti/viulisti Charlotta Kivistön kanssa niin konserttien, juhla- ja yritystilaisuuksien kuin teatteriproduktioiden tiimoilta.

Ohjelmistoa -sivuilla on vain pieniä otteita laajasta ohjelmistosta. Jokainen kokonaisuus rakennetaan asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti, joten kannattaa rohkeasti ehdottaa omia toiveita.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista musiikkia tilaisuuteenne kaipaat!
Artisti
PopOopperaKlassikotAcoustic
Sijainti:
Kirkkonummi
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Esiinnyn pääsääntöisesti Uudellamaalla, sopimuksen mukaan muuallakin.

Esiintymisen kustannukset vaihtelevat mm. ohjelmistosta, esityksen kestosta ja sijainnista riippuen. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Voitte jo valmiiksi miettiä seuraavia asioita: tilaisuuden paikka, kellonaika, musiikkityyli (klassista, kevyttä, evergreeniä jne.), esiintymisen luonne (esitys vai esim. ruokailumusiikkia), paikallaolon kesto ja musiikin soiva kesto.

Lisäksi:
  • Kannattaa rohkeasti ehdottaa omia kappaleita, yllättävistäkin lauluista voi tehdä omia sovituksia (olen soittanut muun muassa yksin viululla Nothing Else Mattersin)
  • Yksi soittosetti olisi hyvä olla maksimissaan 45 minuuttia
  • Mikäli laulua/soittoa on sekä vihkitilaisuudessa että hääjuhlassa kannattaa suunnitella aikataulu niin, että odotusaika on kohtuullinen
  • Jos esiintyminen on pitkän matkan päässä, matkakulut tulevat palkkion lisäksi
  • Minua voi pyytää esiintymään lyhyelläkin varoitusajalla. Vaikka päivä olisikin jo keikkakalenterissani varattu, saatan ehtiä tilaisuuteenne kellonajasta riippuen. Kannattaa siis laittaa sähköpostia tai soittaa ja varmistaa.
  • Eri seurakunnissa on vaihtelevia käytäntöjä siitä, mitä kirkossa voi esittää. Kannattaa siis jutella kanttorin ja papin kanssa vihkitilaisuuden musiikista.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Satu Strömberg