Samu Laiho / Trubaduuri, Duo & Trio

Trubaduuri

Mies, kitara ja paljon muuta! Samu viihdyttää yhden miehen voimin ja tempaa yleisön mukaansa tanssilattialle, yhteislauluun sekä herkkiin tunnelmointeihin! Satojen biisien kansainvälinen ohjelmisto vakuuttaa kuulijan kuin kuulijan! Pitkä keikkakokemus ja hyväntuulinen ote takaa onnistuneen illan!


Duo

Vilke (est. 2019) on Tiina Korkiaisen ja Samu Laihon duo, joka soi kuin bändi. Tarjoamme juhliisi hohdokkaita tulkintoja, säteilevää lavaenergiaa ja sopivasti blingiä vilke silmäkulmassa.

Kahden laulajan, kosketinsoittajan ja kitaristin sekä loopperien voimin loihdimme juhliisi bändin kokoisen soundin pienessäkin tilassa, ja meiltä luonnistuu myös herkkä tunnelmointi. Fiilistä nostattava monipuolinen ohjelmistomme muokataan toiveidesi mukaan juhliin sopivaksi ja toteutamme mielellämme myös kappaletoiveita.


Trio

Jos aivan vimpan päälle maittaa niin tsekkaa Samu Laiho Trio - tämä yhtye mahtuu tarvittaessa sekä kokonsa että äänenpaineenkin puolesta pienempiinkin tiloihin meiningin pysyessä vauhdikkaana! :)

Kanssamme on helppo asioida ja tavoitteemme on auttaa sinua järjestämään yksinkertaisesti parhaat bileet!

Trubaduuri / Duo / Trio
KlassikotPopRockCoverAcousticBilemusiikkiTrubaduuriIskelmäTanssimusiikkiDuoTrioBändi
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Jos olet buukkaamassa keikkaa, kerrothan mahdollisimman paljon tilaisuudestasi, esim. päivämäärä, paikka, aikataulu, minkälaista kokoonpanoa ja/tai musiikkia toivot jne. Mitä enemmän infoa – sen parempi!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Samu Laiho
Samu Laiho / Trubaduuri, Duo & Trio