Samu Laiho Band

Samu Laiho Band omaa vuosien kokemuksen tapahtumissa soittamisesta ja jokaiseen tilaisuuteen on mahdollista sovittaa asiakkaan toiveiden mukainen viihdepläjäys – kysy lisää!

Samu Laiho Trio on toteuttaa keikkoja kattavalla kokemuksella sekä kolmen kielen ohjelmistolla, josta löytyy useita satoja kappaleita. Tämä takaa sen, että kuhunkin tilaisuuteen saadaan sovitettua vuorovaikutteinen ja asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity kokonaisuus, johon yleisö voi osallistua ja tuntea olevansa osa show:ta.

Ota yhteyttä ja kerro tilaisuudestanne lisää. Tapahtuman luonteen mukaan paikalle on mahdollista tulla yksin, duona, triona tai suuremmalla kokoonpanolla tilaajan toiveiden mukaan

Oma äänentoisto kulkee mukana. Keikka-alue painottuu eteläiseen Suomeen mutta pidemmälläkin on käyty - ehdota siis rohkeasti!

Bändi
KlassikotPopRockCoverAcousticBilemusiikkiTrubaduuriIskelmäTanssimusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Jos olet buukkaamassa keikkaa, kerrothan mahdollisimman paljon tilaisuudestasi, esim. päivämäärä, paikka, aikataulu, minkälaista kokoonpanoa ja/tai musiikkia toivot jne. Mitä enemmän infoa – sen parempi!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Samu Laiho
Samu Laiho Band