Sambic

Samba-Show tai pienoiskarnevaalit ovat värikäs, iloinen ja vauhdikas ohjelmanumero!

Sambic-tanssikoulu luo tilaisuuksiin ja tapahtumiin teemaohjelman aidolla brasilialaisella musiikilla ja tansseilla yhdistettynä karnevaalitunnelmaan ja hauskaan opetusosuuteen!

Sambic-tanssikoulun (Sambic Oy) esiintyvien ryhmien laadukkaat ja monipuoliset ohjelmaosuudet sopivat yrityksien henkilöstö- ja asiakastapahtumien yhteyteen sekä pikkujouluihin, syntymäpäiville, häihin tai vaikka isoon massatapahtumaan! Yksityistilaisuuksien yllätysnumerona räväkkä sambaesitys opetuksineen ei jätä ketään kylmäksi!

Sambic Oy:n palveluihin kuuluu myös ohjelma- ja tapahtumatuotanto, joten erikoisosaamisemme sekä 32 vuoden kokemuksemme pohjalta räätälöimme esityksen koko tapahtuman kokonaisuus huomioiden asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Esitykset voivat olla väliosiota muun ohjelman lomassa tai tapahtuman voi suunnitella kokonaisuudessaan brasilialaisten tanssien ja musiikin ympärille.

Ohjelmanumero voi sisältää mm. sambaesityksiä, tanssinopetusta ja sambajunan, vieraiden vastaanottoa ja tanssijoiden kuvaamista yhdessä vieraiden kanssa.

Esityksen kokonaiskesto on noin 15-30 min. tai sopimuksen mukaan.

Tanssijoiden määrä (2-20) sekä esitysten pituudet ja määrä sovitaan aina erikseen. Sambaesityksiin on tilattavissa myös rumpuryhmä joka koostuu lajin parhaimmista soittajista (noin 3 soittajaa).

Tanssiesitysten oheen voidaan lisätä brasilialaista musiikkia soittava bändi ja laulaja. Lisätilauksena myös äänentoisto, DJ, valotekniikka ja tilan somistus.

Perinteisten sambaesitysten lisäksi tarjolla on teemallisia ohjelmanumeroita kuten Las Vegas -teemailta, joka sisältää samban lisäksi upean Elvis-shown, tai Sambaa & Suomipoppia -ohjelmakokonaisuus jossa mukana hulvaton Lumottu Apina -bändi viihdyttämässä ja villitsemässä yleisöä energisellä bilemusiikilla. (kts. videoklipit)

Katso Sambicin kotisivuilta lisätietoa huikeasta tarjonnasta!
Tanssiryhmä
TanssiSambaKarnevaalisambaSambajunaTanssiopetusYritystapahtumatMassatapahtumatKulkueetPolttaritYksityistilaisuudetSyntymäpäiväjuhlatHäät
Sijainti:
Tuusula
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hintoihin vaikuttaa esityksien ja esiintyjien määrä, mahdolliset lisäpalvelut sekä esiintymispaikan sijainti, joten pyydäthän tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Taina
Tanssikoulu Sambic