Salomaa-ilmiö

Saksofonisti/kapellimestari Johannes Salomaan johtama showband hoitaa haastavatkin olosuhteet tyylillä ja ammattitaidolla!

Salomaa-ilmiön soittajat ovat monissa liemissä keitettyjä ja useista eri yhteyksistä tuttuja ammattimuusikoita. (mm. UMO, Riku Niemi Orchestra, Boston Promenade). Viihde- ja bilemusiikin lisäksi heiltä onnistuu luontevasti myös jazzohjelmisto ja yhtye on tottunut säestämään myös vierailevia tähtiartisteja.

8-henkisessä bändissä torvisektio tuo säväyttävää lisäpotkua iltaan. Tarvittaessa tilaisuuteen voidaan muokata myös pienempi kokoonpano.

Salomaa on kokenut sovittaja ja kapellimestari ja on aikaisemmin työskennellyt mm. seuraavien artistien kanssa:
Michael Monroe, Jenni Vartiainen, Anssi Kela, Irina, Maarit, Olavi Uusivirta, Heikki Silvennoinen,Timo Rautiainen, Anna Abreu, Diandra, Laura Voutilainen, Antti Tuisku, Sami Saari, Spekti, Danny, Kaija Koo, Jonne Aaron, Pete Parkkonen, Olli Lindholm, Nat Newborn, Tapani Kansa, Maria Tyyster, Kristiina Wheeler, Antti Ketonen, Maggie Reilly.

Salomaa-ilmiön omina solisteina toimivat mm. Jepa Lambert sekä Lauri Mikkola.

Salomaa-ilmiön lisäksi tilaisuuksiin on mahdollista tilata tähtivieraita. Kysy lisää artistiyhteistyöstä ja mahdollisista tähtivierailuista!
Showband
TanssimusiikkiKlassikotPopRockJazzBluesSoul
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Pyydä tarjousta juuri teidän tilaisuudellenne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Johannes Salomaa
Salomaa-ilmiö