Roudaamo

MITÄ?
Vuokraamme ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti kalusteita ja tapahtumarakenteita erilaisiin tarpeisiin yksityistapahtumista isoihin festivaalitoteutuksiin. Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia palveluita laajalla skaalalla pöydistä lavarakenteisiin.

KENELLE?
Asiakaskuntaamme koostuu yksityishenkilöistä, eri toimialojen yrityksistä sekä erilaisista yleisötapahtumia järjestävistä
organisaatioista. Haluamme tarjota palveluitamme monipuolisesti ja löytää myös uusia asiakkuus- ja yhteistyömahdollisuuksia.

TEKIJÄT?
Roudaamon tiimi koostuu useasta eri ikäisestä tapahtuma-alan ammattilaisesta ja yhdessä meillä on vuosikymmenten kokemus alalta ja sen eri osa-alueista. Haluammekin tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, oli sitten kyseessä pienimuotoinen seminaaritilaisuus tai ison tapahtuman rakennusprojekti.

Ps. Meihin saa ottaa rohkeasti yhteyttä, typeriä kysymyksiä ei ole. Luodaan yhdessä juuri sellaiset tapahtumarakenteet mistä sinä haaveilet!
Kalustevuokraus
VuokrakalusteetEsiintymislavatTelttavuokrausKalustevuokrausPystypöydätBuffetpöydätTropical hangoutKylmäkaapitTuolitPöydät
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu määräytyy toivotun kalustekokonaisuuden sekä lisäpalveluiden mukaan. Kerro lisää toiveistanne ja kysy räätälöity tarjous juuri teille!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Roudaamo Event Warehouse Oy Ltd