Robert Sjöblom Media

Robert Sjöblom Media on tarjonnut jo vuodesta 2014 alkaen ammattitaitoista ja intohimolla tehtyä audiovisuaalista sisältöä. Mediatuotantoon erikoistunut yritys tarjoaa tapahtumajärjestäjille laadukasta valo- ja videokuvausta, kuvankäsittelyä, videoeditointia ja graafista suunnittelua.

VALOKUVAUS

Erikokoisten tapahtumien ja juhlien taltioiminen on vuosien varrella tullut tutuksi Robert Sjöblom Medialle. Ammattilaiskuvaajat tallentavat hetken kuin hetken – isoja tilaisuuksia varten järjestyy useampikin kuvaaja ikuistamaan tärkeä päivä kattavasti.

Yritys tarjoaa valokuvausta kaikkiin arjen juhlatilaisuuksiin kattaen ikimuistoiset valokuvat hää-, syntymäpäivä-, ylioppilas- ja sukujuhlissa. Yrityksille sekä tapahtumajärjestäjille Robert Sjöblom Media tarjoaa laadukkaat valokuvat, joita on ilo käyttää markkinointiin. Yksi suosituimmista yrityksen tarjoamista palveluista on studiovalokuvaus, joka soveltuu moniin tilaisuuksiin viihdyttämään vieraita. Palveluun kuuluu kuvaustaustat ja valaistus, joiden eteen juhlien vieraat voivat tulla kuvattavaksi esim. syntymäpäiväsankarin kanssa.

Yritys tekee tapahtumakuvauksen lisäksi muun muassa henkilö-, luonto-, eläin-, toimitila-, tuote- ja urheilukuvausta. Katsothan täältä lisää kuvia.

VIDEOTUOTANTO

Robert Sjöblom Media toteuttaa yrityksille ja tapahtumajärjestäjille monipuolisesti markkinointisisältöä, tilaisuuksien ja tapahtumien koostevideot sekä lavapuheiden taltioinnit. Ykstyishenkilöille yritys tarjoaa hää- ja perhejuhlien taltioinnit ja koostevideot aina toiveiden mukaan. Yritys tarjoaa aina tilaisuuden mukaan erilaisia ratkaisuja toteuttaa video- ja valokuvaus mahdollisimman sujuvasti yhdessä paketissa.

Yrityksellä on laaja kokemus fiktiivisen ja dokumentaarisen sisällön luomisesta ja tuotannosta josta on hyötyä myös tapahtumien järjestämisessä. Yrityksen omistaja Robert Sjöblom on ollut mukana niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin elokuva- ja TV-tuotannoissa muun muassa jälkituotantokoordinaattorina ja värimäärittelijänä. Laaja kokemus ja koulutus elokuva-alan parissa antaa tapahtumajärjestäjälle tarinankerronnallista ja visuaalista näkemystä, jonka pohjalta tapahtumien videotuotannot toteutetaan.

Katso täältä lisää referenssejä Robert Sjöblom Median videotuotannosta sekä elokuva- ja TV-tuotannosta.
Valo- ja videokuvaaja
TapahtumakuvausDokumentaarinen kuvausYrityskuvausHääkuvausPerhekuvausPortretitVideotuotannotMainosvideotAftermovieJuhlakuvaus
Sijainti:
Vantaa
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu tapahtuu aina tapauskohtaisesti – kysythän tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Robert Sjöblom
Robert Sjöblom Media