Redrama

MP-Viihde Oy on vuonna 2003 perustettu lapualainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kovatasoisia esiintyjiä Suomen viihdemaailman huipulta! Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas – ota siis yhteyttä niin järjestetään yhdessä teidän tilaisuuteen täydellinen kokonaisuus.

-------------------------------------------------------------------------

Redrama on kaksi vuosikymmentä keikkaillut tähtiartisti. Joka on yli 65 miljoonalla striimauksellaan yksi Suomen suosituimmista rap-artisteista. Rapista monipuolisempaan crossover-ilmaisuun laajentanut artisti yhdistelee musiikissaan vaikutteita ennakkoluulottomasti ja julkaisee nykytuotantoaan oman Non-Genre -labelinsa kautta.

Redrama on noussut ainoana suomalaisena englanniksi levyttävänä artistina kahtena peräkkäisenä vuonna radioiden soittolistan kärkeen vuosina 2013 ja 2014. Artisti tunnetaan yhteistyöstään kansainvälisten nimiartistien ja -tuottajien kanssa.

Redraman monipuolisiin ja hyväntuulisiin esiintymisiin lisäväriä tuo kitaristi Jere Haakana. Kaksikon kokemus ja musiikillinen osaaminen tarjoavat keikkakokemuksen joka toimii yli genre-, sukupolvi- ja maakuntarajojen!
Muusikko
TanssimusiikkiListahititPopSuomi-popRap / hip-hop
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ota yhteyttä MP-Viihteeseen ja kerro tarkemmin tilaisuudestanne, niin saamme luotua juuri teille soveltuvan kokonaisuuden!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Marko Palomäki
MP-Viihde Oy