Punanaamio

Punanaamio® on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut yritys, joka on ollut ilahduttamassa juhlakansaa jo vuodesta 1993!

Nykyisellään Punanaamio tuo maahan kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, pilailuvälineitä, maskeeraustarvikkeita sekä koristeita ja somisteita, joilla juhlan kuin juhlan tunnelman saa juuri omanlaiseksi. Punanaamiosta löydät somisteet ja koristeet esimerkiksi häihin, syntymäpäiväjuhliin, lastenjuhliin sekä eri teemajuhliin!

Punanaamion kattavasta valikoimasta löytyy useita satoja erilaisia juhlakoristeita sekä somisteita erilaisiin tilaisuuksiin. Somisteita ja koristeita löytyy aina ilmapalloista ja konfettitykeistä kattaustarvikeisiin ja pinjatoihin – tutustu koko valikoimaan tarkemmin täältä!

Punanaamio-myymälöitä on tällä hetkellä kolme: Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Myymälöissä pääset näkemään ja shoppailemaan tuotteita livenä niin halutessasi – voit myös halutessasi tehdä ostokset unohtumattomiin tilaisuuksiin verkkokaupasta!
Somisteet
SomisteetKoristeetIlmapallotSerpentiinitKattaustarvikkeet
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue
Punanaamio® tarjoaa paljon erilaisia juhlakoristeita ja somisteita juhlaan kuin juhlaan: ilmapalloja, konfettittykkejä, lippusiimoja, pinjataa, numeropalloja ja paljon muuta!

Tutustu koko valikoimaan täältä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Punanaamio Oy
Punanaamio