Prokuvat

Prokuvat on pääasiassa Etelä-Suomen alueella toimiva valo- ja videokuvaaja, jolla on ollut toimintaa jo vuodesta 2004 lähtien!


Yrityksen visuaalinen ilme on kilpailuvaltti, jolla erottautua massasta – tässä apuna toimii laadukkaat valokuvat ja videot. Ne luovat unohtumattoman ensivaikutelman yrityksestä, joka parhaimmillaan vaikuttaa asiakkaiden valintapäätöksiin!

Vuosien varrella kuvauskokemusta on kertynyt hyvin laajalla skaalalla. Olitte suunnittelemassa yrityksellenne uusia mainoskuvia, tilaisuutenne ikuistamista valo- ja videokuvauksella tai esimerkiksi tuotekuvausta uusille kotisivuille – on Valokuvaaja Rami Marjamäki teidän valinta. Monipuolisuudesta kertoo myös mahdollisuus toteuttaa ilmakuvauksia kopterilla tai aivan Tampereen keskustassa sijaitsevassa studiossa, jossa henkilöstö- ja mainoskuvausten toteuttaminen onnistuu kätevästi.

Monipuolisen ammattikuvaajan palkkaaminen esim. yritystapahtuman ikuistamiseen ei ole niin kallista kuin yleisesti luullaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä minuun niin suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä juuri teille soveltuva tapa taltioida tapahtumanne unohtumattomalla tavalla!
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausYrityskuvausIlmakuvausHääkuvausHenkilöstokuvausMainoskuvausVideokuvaus
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kunkin tapahtuman kuvaaminen hinnoitellaan tapauskohtaisesti, asiakkaan toiveet ja yksilölliset tarpeet huomioiden, joten ota yhteyttä niin rakennetaan juuri teidän tapahtumalle sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Rami Marjamäki
Prokuvat