Popkorn

Bändi, tähtiartisti, lava, sekä koko esitystekniikka!

Popkorn on enemmän kuin bilebändi! 8-henkinen kokoonpano omaa taitoa, monipuolisen ohjelmiston sävykkäästä tunnelmoinnista räjähtävään energiaan, sekä satojen keikkojen kokemuksen intiimeistä juhlista isojen areenojen suurtapahtumiin.

Omien huippulaulajiemme lisäksi voimme ehdottaa myös lukuisia tunnettuja artisteja esiintymään kanssamme, kannattaa kysyä!

____________________________________________________________

"Jos haluaa tanssia, niin tietää mikä bändi kannattaa juhliin hankkia! Ihan täydellinen bilebändi, soittivat juuri oikealla volyymilla, torvet oli loistava lisä ja lavakin lopulta oikein mainio ja PETE… timantti. Paremmin siis ei olisi voinut bändin valinnan kanssa mennä! JA TIETYSTI ITSESTÄÄN SELVYYS, ETTÄ KUULOSTI JA NÄYTTI ÄLYTTÖMÄN HYVÄLTÄ!"

"Loistava bändi! Nosti juhlatunnelman korkealle ja veti kaikki heti tanssilattialle!"

"Bändi on vieraillut jo useassa tilaisuudessamme ja joka kerta lopputuloksena sekä tyytyväinen yleisö ja järjestäjät. Aikataulut ja sovitut asiat ovat pitäneet aina mikä on helpottanut järjestäjän roolia ja päähuomio tilaisuuksien järjestelyissä on voitu keskittää muihin asioihin kun esiintyjäpuoleen on voitu luottaa."
Bändi
BilemusiikkiTanssimusiikkiKlassikotListahititPopRockTähtiartistit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarkemmin tilaisuudestanne, niin saamme luotua juuri teille soveltuvan kokonaisuuden!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Popkorn