Pianisti Mindaugas Neverovas

Etsitkö kokenutta pianistia juhliin Helsingissä tai Helsingin seudulla? Sibelius-Akatemiassa opiskellut Mindaugas on saanut erinomaista palautetta esiintymisistään häissä, perhejuhlissa ja yritystilaisuuksissa.

Mindaugas Neverovas on Helsingissä asuva pianisti ja pianonsoiton opettaja, joka on menestynyt useissa kansainvälisissä pianokilpailuissa. Hän esiintyy säännöllisesti musiikkifestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Mindaugas on suosittu pianisti juhliin, jonka ohjelmisto kattaa laajan skaalan musiikkityylejä aina klassisesta romanttiseen, poppiin ja jazziin sekä elokuvamusiikkiin. Voit tilata häihin, perhejuhliin tai yritystilaisuuteen valmiin ohjelmiston tai suunnitella oman juhlamusiikkisi.

Kamarimuusikkona ja lied-pianistina Mindaugas on tottunut tekemään yhteistyötä ja konsertoimaan niin laulajien kuin instrumentalistien kanssa. Hän on opiskellut improvisaatiota ja säestystä ja soveltanut osaamistaan käytännössä useiden kuorojen harjoituspianistina. Mindaugas on esiintynyt muun muassa maineikkaan Suomalaisen Kamarikuoron säestäjänä.

Tilaa juhlaasi konsertti, musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia tai toiveidesi mukainen yhdistelmä. Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluaisit tai tutustu valmiisiin musiikkipaketteihin alempana. Halutessasi voit delegoida koko suunnittelun maksutta!

Jos juhlapaikasta ei löydy pianoa, musiikkiesitys toteutetaan laadukkaalla sähköpianolla. Pianosolistin lisäksi tilattavissa on myös duoesityksiä (esim. piano ja laulu, piano ja sello, piano ja viulu, piano ja saksofoni). Hinnoittelusta sovitaan tilaisuus kohtaisesti tapahtuman sisällön ja toivotun kokoonpanon mukaan!
Pianisti
JazzKlassinen musiikkiElokuvamusiikkiKlassikotPopRockSwingFolk
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
MUSIIKKIPAKETIT
Jos tilaat mieluiten juhliisi valmiin musiikkipaketin, tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin. Kaikki paketit ovat räätälöitävissä ja voidaan toteuttaa itsenäisinä konsertteina tai tilaisuuden ohjelman puitteissa. Kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteen!


Klassiset mestari-teokset
Klassisen musiikin rakastetuimpia helmiä barokin, klassismin ja romantiikan aikakausilta. Mukana mm. Mozartia, Chopinia ja Sibeliusta.

Kepeää jazzia
Legendaariset jazz-helmet vuosikymmenien varrelta nostavat juhlatunnelman kattoon.

Kauneimmat hitaat
Ikoniset popballadit kruunaavat hääjuhlan ja tekevät romanttisesta illallista unohtumattoman.

Kuin elokuvasta
Oscarin arvoinen kokoelma valkokankaan valloittavimpia melodioita aina klassikoista tämän päivän suosikkeihin.

Hääpaketti
Pianistin soittama häämarssi ja -valssi sekä romanttinen taustamusiikki tekevät elämän kenties tärkeimmästä päivästä täydellisen.

Kun joulu on
Kauneimmat joululaulut Suomesta ja maailmalta sopivat pikkujouluihin tai muuhun juhlakauden kokoontumiseen.

Suomalaisia säveliä
Hyvä Suomi! Kotimainen musiikki Sibeliuksesta Lordiin ilahduttaa kansainvälisiä vieraita tai itsenäisyyspäivän juhlissa.

Piano & Sello
Duo Baltica soittaa taidokkaasti klassista, poppia, jazzia ja folk-musiikkia. Ohjelmisto on räätälöitävissä häihin, syntymäpäiväjuhlaan, valmistujaisiin ja yritystilaisuuksiin. Tilaa musiikkiesitys juhliin alta.

Juhlakattaus
Tällä soittolistalla on kaikkea: ajatonta jazzia ja swingiä, elokuvamusiikkia, klassikoita ja pop- ja rock-balladeja. Tunteiden vuoristorata täynnä nostalgiaa, elämän iloja ja suruja.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mindaugas Neverovas