Peter Joukainen Music

Peter Joukainen on valintasi, kun haluat luoda tapahtumaasi syvällisen ja koskettavan ilmapiirin, joka jää kaikkien mieleen.

Olipa kyseessä sitten intiimi sooloesitys tai kokoaan suuremman kuuloinen trio, Peter Joukainen tarjoaa monipuolisen kokemuksen. Cover-keikat tuovat tuttujen suomipop-klassikoiden lämpöä, kun Peterin rinnalla laulaa vaimo Laura ja kitaristi-Mikko luo lisäsyvyyttä musiikkiin loopperien taidokkaalla käytöllä.

He eivät ole bilebändi, mutta tuntevat tunnelmapuolen salat. Ohjelmisto on pääosin suomi-poppia, upeita kappaleita artisteilta kuten J. Karjalainen, Juha Tapio, Kolmas nainen yms.

Peterin oma tuotanto tuo suomenkielisen kevyen musiikin genreen tekstilähtöistä tarinankerrontaa kaihoisalla soundilla. Usein yleisö on hurmattu yhdistämällä ohjelmistoon Peterin koskettavia omia lauluja ja suomipopin klassikko-covereita. Näin yleisö pääsee tutustumaan uuteen ja inspiroivaan musiikkiin ja toisaalta laulamaan vanhojen suosikkiensa mukana.

Valitsemalla Peter Joukaisen tapahtumaasi varten, et saa pelkkää esiintyjää – saat artistin. Anna musiikin viedä tapahtumasi uudelle tasolle Peter Joukaisen johdolla!

Kurkkaa lisää Peter Joukainen Music:istä:
Artisti
ArtistiLaulajaTrioPopKlassikotDuoCoveritYksityistilaisuudetHäätJuhlat
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Peter Joukainen
Peter Joukainen Music