Pallokauppa.com

Nostamme tapahtumasi uudelle tasolle!

Me Pallokauppa.com:ssa toteutamme kaikenlaiset toiveesi ilmapallojen avulla ja autamme tarvittaessa suunnittelemaan juuri teemaasi sopivat ilmapallosomisteet. Pallokaupan varasto ja toimipiste on Oulussa, mutta toteutamme ilmapallosomistukset kaikkialle Suomessa!

Meiltä et joudu ostamaan sikaa säkissä: teemme halutessanne ilmapallokoristeluiden osalta myös niin sovittaessa realistisen 3D-mallikuvan, joka voidaan halutessanne sijoittaa aitoon ympäristöön juhla- tai liiketilasta otettujen valokuvien avulla. Toteutamme yksilölliset ilmapallokoristeet ja somistukset pienistä tapahtumista ja perhejuhlista (syntymäpäivät, häät, sukukokoukset) yritystapahtumiin (messut, vuosijuhlat, pikkujoulut) ja suurempiin kauppakeskussomistuksiin. Toteutamme pylväät, kaaret, seinät ja kaikenlaiset veistokset ilmapallojen avulla. Meiltä saat myös personoidut valokuvausseinät ja personoidut ilmapallokimput sekä tietysti myös mainospallot tilaisuuteesi.

Ilmapallojen avulla luodaan positiivista näkyvyyttä, mutta ennen kaikkea niiden avulla voidaan välittää tunteita. Ilmapallojen avulla voidaan kertoa tarinaa ja välittää viesti juuri sellaisena kuin haluat. Voit lähestyä meitä jo valmiilla suunnitelmalla tai voimme tehdä sellaisen yhdessä Teidän kanssanne.

Pallokaupan ilmapallosomisteet suunnittelee vuonna 2019 maailman TOP100 ilmapallotaitelijan joukkoon valittu Juho Hokkanen.

Pallokaupasta löydät lisäksi Suomen ylivoimaisesti laajimman valikoiman maailman korkealaatuisimpia muotoiltavia Sempertex-merkkisiä lateksi-ilmapalloja, sekä tietysti myös perinteisiä pyöreitä ilmapalloja kaiken kokoisina ja värisinä. Valikoimasta löydät myös ilmapallotarvikkeet ammattilaisille ja -harrastajille.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään juuri sinun juhlaasi ja budjettiisi sopiva suunnitelma!
Somisteet ja koristeet
IlmapalloIIlmapallosomistusSomistusIlmapallokaariIlmapalloseinäIlmapallopylväsTapahtumasomistusJuhlasomistusMessutYritystapahtumatTapahtumanäkyvyys
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan toivotun kokonaisuuden mukaan. Kerro lisää toiveistanne ja kysy tarjous!

Pallokauppa.com järjestää myös ainutlaatuisia ilmapallokursseja sekä opetustarkoitukseen että hieman viihteellisemmäksikin ohjelmaksi vaikka yrityksenne virkistys- tai tiimipäivään – kysy lisää.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Pallokauppa.com