NN100

NN100 on Helsingin keskustassa toimiva mediatuotantoyhtiö, jonka erityisosaamiseen kuuluvat videotuotannot ja striimaukset.

NN100 tarjoaa palveluita esimerkiksi näiltä osa-alueilta:
  • Livetuotannot: striimaus, virtuaali- ja hybriditapahtumat
  • Mediatuotannot: brändi- opetus- ja mainosvideot, animointi, grafiikat

Toteutamme projektit alusta loppuun asiakkaan toiveet huomioiden ja yhdessä keskustellen. Kun kerrot meille tarpeistasi, kokenut asiantuntijatiimimme osaa ehdottaa juuri sinun tavoitteitasi parhaiten tukevia ratkaisuja. Asiakkaan kohderyhmän puhutteleminen ja kustannustehokkuus ohjaavat kaikkea tekemistämme - oli kyseessä sitten iso kokonaisuus tai pienempi osa-alue.

Helsingin keskustassa sijaitsevaa studiomme muokkautuu monenlaisiin tarpeisiin. Virtuaalistudio sopii mainiosti esimerkiksi luennoille, paneelikeskusteluihin ja webinaareihin.

Striimaustuotannot voidaan toteuttaa joko asiakkaan tapahtumalokaatiossa tai studiollamme. Striimattava videolähetys voidaan toteuttaa joko suorana lähetyksenä tai tallenteena.

Hyvin toteutetulla videotuotannolla kirkastat yrityksesi viestintää ja puhuttelet kohderyhmiäsi. Idearikas ja luova videotiimimme toteuttaa ammattimaiset ja monipuoliset sisällöt käyttämiisi kanaviin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Striimauspalvelu
StriimausVideotuotannotVirtuaalistudioYritysvideotMainosvideotLivelähetysOpetusvideotVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatStudiovideotTapahtumatuotanto
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti projektin laajuuden ja luonteen mukaan. Laita viestiä ja kerro lisää toiveistanne, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
NN100