Musiikki Ylinen

Musiikki Ylinen esiintyy duona tai soolona ja tarvittaessa soittimisto laajentuu useamman soittajan kokoonpanoksi. Repertuaari on laaja ja monipuolinen kevyestä klassisesta viihteellisen musiikin eri tyyleihin.

Iki-ihanat elokuva- ja musikaalisävelmät, tanssimusiikki, lattarit, iskelmät ja popmusiikki tuovat nostetta juhlaan ja viihdyttävänä taustamusiikkina vapauttavat tunnelman. Halutusta tyylistä riippuen esitykset toteutetaan piano-viulu tai piano-sello kokoonpanoilla.

Ylisen veljeksillä on molemmilla pitkä esiintymistausta sekä kattavat koulutukset alalta. He esiintyvät yhdessä duona, jonka lisäksi Jukka soittaa kamarimusiikkiyhtyeissä ja sinfoniaorkestereissa sekä esiintyy solistitehtävissä. Lauri puolestaan soittaa pianoa kamarimusiikkikokoonpanoissa, säestäjänä sekä solistina ja alttoviulua pienyhtyeistä suuriin orkestereihin.

Heidän antaumuksellinen musisointi tempaa mukaansa eikä jätä ketään kylmäksi. Tilaisuudet voivat olla yritys- tai perhejuhlia, pienempiä tai suurempia tapahtumia, kirkollisia toimituksia ja konsertteja unohtamatta pikkujouluja.

Soitettava musiikki voi olla asiakkaan valitsemaa tai vaihtoehtoisesti muokkaamme asiakkaan toiveiden mukaan sopivan ohjelman.

Laita viestiä ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus juuri teidän tilaisuuteen!
Duo
Klassinen musiikkiElokuvamusiikkiMusikaalitTanssimusiikkiLattaritIskelmäPopTaustamusiikki
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Esimerkkejä duo hinnoistamme:
  • Lyhyt esiintyminen esimerkiksi kirkossa (1-3 kappaletta) – Alkaen 220€
  • Taustamusiikkia syntymäpäivillä tai häissä (45 min) – Alkaen 300€
  • Esiintyminen tilaisuuksissa (sovitun ohjelmiston mukaan 45 min) – Alkaen 400€

Tarkempi hinta voidaan sopia, kun sijainti, aika ja musiikkitoiveet on selvillä. Kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Musiikki Ylinen