Mr. Bodylanguage Niko Visuri Kehonkieli Koulutus / Show

Mr. Body Language®️ Niko Visurin vauhdikas kehonkielen esitys on asiaa esitettynä pilke silmäkulmassa, livenä tai etänä!

Niko avaa osallistujien silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään kehonkieltä parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Asiaa ja hauskaa etänä, webinaarina tai livenä ja yli 1.000 yritystapahtuman kokemuksella.
Also in english.

"Kuolen nauruun, nauroin kotona ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!"

"Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!"

"Tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä, että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!"

Vauhdikas ja energinen koulutus, keynote puhe tai show opastaa kuinka kehonkielen avulla voi tehostaa henkilökohtaista viestintää, rakentaa luottamusta, parantaa ihmissuhteita sekä edistää työssä hyvinvointia ja lisätä myyntiä! Aihe sopii kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin, myyntivalmennukseksi, teemapäiviin sekä juhliin, pikkujouluihin ja TYHY/TYKY-päiviin.

Myös myynnilliset näkökulmat ovat Nikolle tuttuja, sillä vuosia kansainvälisten finanssialan yritysten myynnin johdossa toimineena hän on johtanut Suomessa myyntiorganisaatioita, yli 400 myyjää, yli 250.000.000 €:n myyntiä ja kouluttanut yli 10.000 myyjää ja asiakaspalvelijaa.

VALMENNUKSET JA ESITYKSET

Kehonkieli Show - Etsitkö yrityksen tapahtumiin uutta hauskaa ohjelmaa?

Niko Visurin vauhdikas ja hauska Kehonkieli Show on asiaa pilke
silmäkulmassa esitettynä. Niko avaa osallistujien silmät katsomaan uudella tavalla kanssaihmisiä ja heidän sanatonta viestintäänsä eli kehonkieltä ja hyödyntämäään taitoja niin työssä- kuin vapaa-aikanakin.

Kehonkieli valmennus - Kuinka tehostaa viestintää, rakentaa luotamusta ja nostaa myyntiä?

Niko Visuri avaa kuulijoiden silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään kehonkieltä oman toimintansa tehostamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Kehonkieli -valmennus sisältää paljon käytännön esimerkkejä, osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia viestintään ja kohtaamisiin.

Asiakkaan positiivinen kohtaaminen - Uuden asiakaskontaktin lopputuloksen kannalta keskeisimpiä tekijöitä on myyjän kyky ja taito luoda heti ensikontaktista lähtien asiakkaan kanssa positiivinen ja avoin ilmapiiri.

Tapakulttuuri ja etiketti - Tapakulttuurin tuntemus ja tilanteeseen sopivan etiketin hallinta tekevät kanssakäymisestä sujuvaa oli sitten kyseessä liikelounas, merkkipäivätapahtuma tai juhlallinen gaala-illallinen.
Puhuja
KehonkieliLivetapahtumatEtätapahtumatKokouksetMyyntivalmennusSeminaaritTYHY-päiväPikkujoulut
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Otan mahdollisimman pian yhteyttä ja käydään yhdessä läpi tapahtumaa tai yrityksen koulutustarvetta ja mitä lisäarvoa voin osaamiseni kautta siihen tuoda. Teen mielelläni yksilöidyn ehdotuksen ja tarjouksen esiintymisestä tai valmennuksesta joka sopii tapahtumaan ja tukee sen tavoitteita!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Niko Visuri
Mr. Body Language®️