MotoriikkaMiikka

MotoriikkaMiikka on temppuilija, hassuttelija sekä Talent Suomi -kilpailun voittaja, joka puuhastelee esitystaiteen parissa ja kannustaa yleisöään liikunnan ja ilmaisun riemuun! MotoriikkaMiikka on hyväntahtoinen ja erittäin positiivinen hahmo, joka innostuu kaikesta ja innostuttaa samalla kaikkia ympärillään olevia.

MotoriikkaMiikka on siellä, missä kaivataan iloa iltaan tai lisäpotkua ja jäykkyyden poistoa tapahtumaan, seminaariin, webinaariin tai kick offiin!

ESITYKSET

MOTIS-SHOW
MotoriikkaMiikka viihdyttää yleisöään kuvittamalla kehollaan suomalaisia klassikkobiisien sanoja, keinoinaan pantomiimi, tanssi, välineteatteri ja toisinaan jopa akrobatia. Äärimmäiset sanalliset oivallukset, hulvaton komiikka, lavasäteily sekä pikkutarkka kehonhallinta “robottiliikkeineen” tuovat toivottua eloa tapahtumaanne.
Esitysten kesto n. 5-15 min.


KUOKKAVIERAS
Eikö esitysnumero oikein tunnu mahtuvan päivään? Tässä kohtaa soluttautuja astuu tilaan! Kuokkavieras on tragi-koominen hahmo, jonka toilailuita on hauska seurata alkuruokaa odotellessa. Naisille miimisen ruusun saaminen tai ”tyypin” saattelu narikkaan tuovat herkästi hymyn suupieliin ja on hauska katsella, kuinka ”toi tyyppi” eläytyy taustamusiikin vietäväksi hassuine tanssiliikkeineen. Kuokkavieras ei puhu, mikä jättää hänet sopivan etäiseksi, mutta helposti lähestyttäväksi.


KEHOLLINEN HASSUTTELU
Istuminen on nykyajan tupakointia, jäykkyys luovuuden piilopaikka. Onko tämä jo tiedostettu jo teidän seuraavassa seminaarissanne tai webinaarissanne? Kehollisessa hassuttelussa luodaan iloa, eloa ja vapautunutta ilmapiiriä seminaariin, Kick offiin jne. Hauskojen ja helppojen fyysis-sanallisten hassutteluiden kautta seminaarissa mukanaolevista saadaan enemmän irti. Ikimuistoinen seminaari tehdään kaikki yhdessä, omalla keholla!


JUONTAJA
Reipas, energinen ja sanavalmis nuorukainen ottaa yleisönsä haltuun tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Jos et kaipaa pönöttävää tapahtuman läpiviejää, vaan raikasta ja katseenkääntävää otetta, niin ota yhteyttä, leivotaan tilaisuuteenne hyvä juonto!
Esiintyjä
HassutteluPantomiimiJuontajaJäykkyyden poistoKuokkavieras-esitys
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
OTA YHTEYTTÄ!
Palaan 24 tunnin sisällä asiaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
MotoriikkaMiikka