Mïla-Yhtye

Mïla-Yhtye on monen vuoden kokemuksen omaava ja erilaisiin tilaisuuksiin sopiva viisihenkinen viihdeyhtye!

Yhtyeeltä löytyy vyöltään tilaisuuksia aina intiimeistä häistä ja isoista firmojen juhlista, pikkujouluihin ja erilaisiin synttäreihin. Keikkailu onnistuu myös pienemmissä yksityistilaisuuksissa – aina ristiäisistä hautajaisiin.

Tällä hetkellä yhtyeen repertuaariin kuuluu noin 80 biisiä aivan laidasta laitaan. Valikoimasta löytyy mm. hittiputkea ja ikivihreitä, joista löytyy takuulla jokaiseen tilaisuuteen soveltuva kokonaisuus!

Yhtyeen keulakuva on ilmiömäinen Mila Chichkova. Milalla on esiintymiskokemusta bändin keikkailun lisäksi mm. Helsingin Casinolta, jossa hän on toiminut erilaisten tapahtumien juontajana ja ohjelmaemäntänä. Mila on erinomaisen esiintyjä, joka saa ottaa yleisön kun yleisön mukaansa valoisalla persoonallaan!

Lisää kuvia ja tunnelmaa täältä!
Bilebändi
PopRockIkivihreätHittiputkiListahititKotimaiset hititUlkomaiset hitit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Jokainen keikka hoidetaan samalla tinkimättömällä pieteetillä ja energialla, paikasta ja tilaisuuden koosta riippumatta!

Hinta: 1950€ (sisältäen alv+äänimiehen)

Hintaan sisältyy 2-3 n. 45-60 min settiä, joiden kestosta ja aikataulusta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Pidemmät keikkareissut, sekä keikkapyynnöt kauemmas Etelä-Suomesta, esimerkiksi Lappiin, neuvoteltavissa erikseen!

Mïla-Yhtye tuo aina mukanaan mikrofonit, soittimet ja backlinen, eli lavalla tarvittavan soittotekniikan. Yhtyeellä on myös PA-järjestelmä, eli äänentoistolaitteisto yleisöön päin, joka riittää kattamaan pienemmät juhlapaikat.

Jos juhlapaikka on isompi ja paikan puolesta ei ole kiinteää äänentoistoa, voidaan joutua vuokraamaan isompaa kalustoa. Mikäli vuokralaitteisiin joudutaan turvautumaan, yhtye auttaa mielellään selvittämään laitteiden mahdollisen lisätarpeen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mïla-Yhtye