Mentalisti Tommi Viikinkoski

Mentalismia lavalle

Tommi Viikinkoski tarjoilee huipputason viihdettä yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin yli kymmenen vuoden kokemuksella.

“Olen kyllä vakuuttunut. Taidon lisäksi sinussa on valtavasti karismaa, eikä sellaista voi oppia” —Ernest Lawson, Talent Suomi

Lavalla tapahtuva viihteellinen Oudot ihmeet -show naulaa katsojat penkkeihinsä ja kutsuu heidät luomaan jotain uniikkia ja erityistä. Se osallistaa yleisön ja saa vieraat viihtymään. Katsojat kutsutaan heti alusta alkaen mukaan luomaan showta, joka jää elämään vielä seuraavan viikon kahvipöytäkeskusteluihin.

Oudot ihmeet -lavashow on viihdyttänyt ihmisiä joka puolella Suomea, poliitikoista putkimiehiin, Porista Porvooseen. Asiakkaina ovat olleet niin kansainväliset suuryritykset kuin paikalliset toimijat. Tilaisuuksina ovat olleet niin juhlalliset gaalatilaisuudet, messut, tyky-päivät kuin viihteellisemmät pikkujoulut.

“Esitys oli mukaansatempaava ja esityksen jälkeenkin hämmästeltiin tapahtunutta. Juhlat muistetaan vuosienkin jälkeen tästä esityksestä!"
—Timo Siren, Tammer Brands Oy


Lähitemppuiluun: Close up -mentalismi

Taikuus on parasta livenä, mutta erityisesti se iskee läheltä koettuna. Silmien alla tapahtuvat ihmeet pelikorteilla tai muilla esineillä luovat hetken, jota voi hyvällä omallatunnolla kutsua taikuudeksi. Se on se hetki, kun se mitä näit oli jotain niin outoa, että päässäsi olevat rattaat hyppäävät muutaman pykälän ylimääräistä ja suustasi pääsee huudahdus: “Mitä tapahtui?!”

NÄIDEN HETKIEN TARJOAMINEN ON TYÖNI SUOLA.
Lähitaikuus on loistava icebreaker tilaisuuksiin, joissa mentalisti voi kierrellä pienemmissä pöytäryhmissä pidemmän aikaa ja haluat tarjota vieraillesi jotain, joka jää takuulla muistoihin.

“Tommi oli erinomainen valinta pikkujouluihimme. Esitys oli todella hämmentävä ja viihdyttävä. Plussaa myös yleisön osallistamisesta ja hyvästä tilannekomiikasta.”
— Sini Pentikäinen, Fonecta

Mentalisti
MentalismiTaikuusYksityistilaisuudetYritystapahtumat
Sijainti:
Pori
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan tapahtumakohtaisesti. Kysy tarjous ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus juuri teidän tilaisuuteen!

Mentalismia lavalle
  • Kesto: n. 40 minuuttia
  • Soveltuu monenlaiseen tilaan
  • Osallistava
  • Aikuisille suunnattu, sopii kuitenkin koko perheelle
  • Vahva vuorovaikutus

Close up -mentalismi
  • Kesto: 45 - 120 min (Sopimuksen mukaan)
  • Yleisö kokee taikuuden läheltä
  • Loistava icebreaker
  • Soveltuu lähes tapahtumaan kuin tapahtumaan
  • Takuuvarma puheenaihe juhlien jälkeen

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tommi Viikinkoski
Viikinkoski Oy