Mentalisti-juontaja Jenni Sofia

Hämmästytä yleisösi mentalisti-juontajan johdolla! Mitä jos mahdoton onkin mahdollista?

Anna meidän hämmästyttää sinut ja lähde rohkeasti kokeilemaan uutta tapaa tuoda ohjelma osaksi juontoja. Mentalisti-juontaja hoitaa sekä viihdyttämisen että ohjelman läpiviemisen sovitussa aikataulussa.

Jenni Sofia toimii Maikin juontokonseptin mentalisti-juontajan kärkinimenä. Kun tapahtumaan halutaan mystiikkaa ja illuusioita, nämä voidaan sitoa osaksi koko tapahtuman juontoja. Tällä tavalla myös itse juontaja on osa tapahtuman ohjelmaan ja yleisö pääsee ihmettelemään tapahtumia ihan uudesta näkökulmasta.

Jenni Sofia havahduttaa mentalismin keinoin ihmisiä siihen, kuinka helppo mieltä on johdatella ja harhauttaa, ja kuinka todellisuus on muovattavissa. Asiakkaan kanssa otetaan aina palaveri ennen tilaisuutta ja mietitään yhdessä sopivat hetket kyseenalaistaa ihmisten uskomuksia elämästä.


Asiakkaan suusta:
”Yrityksemme 35v. juhlat kaipasivat säväyttävää ohjelmanumeroa ja juuri sellainen Jenni Sofian esitys oli. Yleisö pääsi hyvin osallistumaan eri temppuihin mikä lisäsi mielenkiintoa entisestään. Jokainen juhlia jälkikäteen kiitellyt on myös pohtinut mentalistiesitystä, joten mieltä säväyttävä sen täytyi olla – suosittelen!” - Kari Tolppa, Metsko Oy

Mentalisti-juontaja
MentalistiJuontajaJuonnot
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Maikki Media Oy