Mentalisti Jose Ahonen

Mentalisti Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.

Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Jose on kirjoittanut kirjan Ajattele kuin mentalisti sekä Huijauksen Anatomia yhdessä Pete Poskiparran kanssa.

Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Hän on myös Suomen Taikapiirin jäsen, sekä Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustaja.

Jose sijaitsee itse Tampereella, mutta keikkailee koko Suomen alueella.
Mentalisti
Mentalismi
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu räätälöidään toivotun kokonaisuuden mukaan, kysy siis tarjous juuri teidän tilaisuuteen! Kurkkaa myös alta lisätietoja Josen esityksistä:

MENTALISTI JOSE AHONEN – PÄÄESIINTYJÄ
Elämyksellinen “Pääesiintyjä” show vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä joka täytyy itse kokea!
Kesto n. 30 min.

MINGLAILEVA MENTALISTI – IHMEITÄ AIVAN LÄHELLÄ
Jose liikkuu tilaisuudessa vieraiden joukossa minglaillen ja yllättäen mentalismi- ja taikuusihmeillä. Joltain katoaa hetkeksi kello ranteesta, insinööriporukka miettii taipuvan lusikan mysteeriä vielä huomennakin ja joku toteaa lopettavansa juomisen välittömästi koska ilmeisesti hallusinoi. Samalla sosiaalisesti lahjakas Jose taikoo porukalle hyvää fiilistä ja kutsuu vieraat tervetulleeksi. Tyylikäs Icebreaker joka painuu mieleen ja todella mahdoton temppu Suomessa: toisilleen tuntemattomat alkavat jutella toisilleen!

MENTALISOIVA JUONTAJA
Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Olli Lepänrinne
MagnumLive Oy