Mentaalitaikuri Korkatti

Mun nimi on Miika Korkatti ja olen Suomen kysytyimpiä esiintyjiä tilaisuuksiin, joihin etsitään erilaista ja yllättävää ohjelmaa. Tarjoankin juhliisi aidosti mieleenpainuvaa mysteeriviihdettä - kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.

Olen ollut urani alusta lähtien loputtoman kiinnostunut ihmismielestä ja sen mysteereistä. Useasti palkitussa taikuudessani sekoittuu yhteen klassinen silmänkääntö ja moderni mentalismi tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.

Lähestymistapani mysteeriviihteeseen rikkookin perinteiset mielikuvat taikureista.

Tutustut minuun ja psykologiseen taikuuteeni helpoiten katsomalla promovideoni. Löydät sen video-osuudesta.

 • "Esiintyjänä Miika kuuluu Suomen kärkeen. Teknisesti hätkähdyttävän taitava lavashow puhumattakaan lähitaikuudesta. Parasta mielestäni kuitenkin on Miikan asenne, joka on juuri oikea yritystapahtumiin!” - Tommi Saarela, Yrittäjä, Tapahtumatuotanto InSitu Oy


ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Tein vuoden 2022 loppusyksystä laajamittaisen tyytyväisyyskyselyn vanhoille asiakkailleni. Vastausten perusteella 100% kokee taikurin vastanneen odotuksia, 100% pitää esitykseni hinta-laatusuhdetta hyvänä sekä minua suositellaan 9.2 / 10 arvosanalla.

Koska tiedän jo nyt, kuinka paljon vieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan täyden tyytyväisyystakuun – jos he eivät muistele esitystäni hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Asiakkaitani vuosien varrella ovat olleet mm. Rovio, F-Secure, Nordea, Nelonen Media, Ideapark, Aalto-yliopisto, Poliisi, Puolustusvoimat, muutamia mainitakseni.

 • "Miika on loistava viihdeartisti, joka osaa heittäytyä tilanteeseen, lukea ihmisiä ja näin muuntautua asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilannetaju ja karisma ovat asioita, jotka erottavat Miikan kilpailijoista.” - Jenna Vehka-Aho, Tapahtumatuottaja, VeraVia Finland Oy
Mentalisti
TaikuriMentalistiYritystapahtumatYksityistilaisuudetImprovisaatiotaikuuden mestari 2022Ravintolataikuuden SM. 1. 2019Ravintolataikuuden SM. 2. 2018Ravintolataikuuden SM. 1. 2017Suomen Nettitaikuri 2016
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Mysteeriviihteen tarjoaminen on minulle ennen kaikkea sydämenasia. Toivonkin, että se näkyy ja tuntuu kaikessa, mitä teen. Otan aina huomioon tilaisuuden luonteen ja ilmapiirin - räätälöidään juuri teidän tilaisuuteen sopiva viihdepaketti.

Hinta muodostuu valitsemasi ohjelmakokonaisuuden mukaan. Kysy siis rohkeasti tarjous seuraavista ohjelmista - kysyminen ei maksa mitään:


KAIKILLE YHTEINEN MENTALMAGIC - SHOW

Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Esitykseni sopii niin intiimiin auditorio-ympäristöön kuin suurille lavoille. Se pitää lujasti otteessaan niin pienen kuin suuren porukan varmistaen, että keskusteltavaa riittää vielä pitkään kotimatkan jälkeenkin.

 • Kesto: n. 40 minuuttia
 • Vahvoja tunnekokemuksia samaan aikaan koko porukalle
 • Tyylikäs paketti älyllisesti stimuloivaa mysteeriviihdettä
 • Esitys Avaimet käteen -periaatteella sis. äänentoiston
 • 100% tyytyväisyystakuu


KIERTELEVÄ LÄHITAIKUUS

Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu.

Kiertelevä mentaalitaikuri on tyylikäs seuramies, joka liikkuu pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut shown lisäksi suoraan silmien alle esiintymään.

Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten helposti kiertelevä taikuri on sovitettavissa muun ohjelman lomaan. Näin tilaisuudessa on kokoajan käynnissä mikro-ohjelmaa, joka varmistaa, että hyvä fiilis saavuttaa jokaisen.

 • Kesto: 1 - 3 tuntia
 • Taikuri liikkuu vieraiden joukossa esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan
 • Tavoitan lähitaikuudella n. 60 ihmistä tunnissa
 • Henkilökohtaista viihdettä, jota jäädään muistelemaan
 • 100% tyytyväisyystakuu

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Miika Korkatti
Mentaalitaikuri Korkatti