Matti Halmetvaara & Leena Keizer

Matti Halmetvaara ja tanssitaiteilija Leena Keizer yhdistivät voimansa nuorten esityksessä ja jatkavat yhteistyötään kahdella draamakonsertilla. Valontuojat vie vangitsevalle matkalle pimeydestä valoon tarjoten tuttujen laulujen rinnalla niin mm. klassista balettia. Sekaisin Kaijasta! taas yhdistää elämänmakuisella tavalla iskelmämusiikin ja nykytanssin.

Tarjoa vieraillesi ainutlaatuinen tilaisuus kokea taiteen voima ja syvyys. Esityksissä on draamaa, musiikkia ja tanssia, jotka yhdessä muodostavat unohtumattoman matkan taiteen sydämeen!

Tarjolla on kaksi ainutlaatuista esitystä Sekaisin Kaijasta! ja Valontuojat. Voit valita esityksistä sen, mikä sopii täydellisesti tilaisuuteesi.

Sekaisin Kaijasta!

Astelkaa kahden intohimoisen Kaija Koo fanin maailmaan! Tässä esityksessä kohtaatte puolikypsään nelikymppisyyteen ehtineet taiteilijat, jotka kunnioittavat idoliaan tanssin ja laulun voimin. Kaija Koon ikonisilla kappaleilla luodaan unohtumaton matka läpi elämän monien sävyjen. "Sekaisin Kaijasta!" on täydellinen valinta pikkujouluihin, yritysjuhliin tai teattereiden näyttämöille.

Esityksen kesto: noin 1h. Kokonaisuus toimii väliajalla tai ilman, tilaisuuden luonteesta riippuen.

Sekaisin Kaijasta! kokoonpano:
  • Matti Halmetvaara - laulu
  • Leena Keizer - tanssi ja laulu
  • Viljami Viippola/Tapio Nykänen - piano

Valontuojat

Koe lämmin kohtaaminen lämpimän laulun, herkän pianomusiikin ja taianomaisen tanssin parissa. Matti Halmetvaara, Leena Keizer ja pianisti Viljami Viippola yhdistävät voimansa tarjotakseen sinulle valon hetkiä. Valitse "Valontuojat - Tanssikoon vuodet!" ja sukella taianomaiseen seikkailuun läpi vuodenaikojen tai valitse "Valontuojat - Joulu" tunnelmalliseen jouluelämykseen.

Valontuojien kokoonpano:
  • Matti Halmetvaara - laulu
  • Leena Keizer - tanssi ja laulu
  • Viljami Viippola - piano

Molemmista esityksistä on mahdollista irrottaa myös lyhyempiä kokonaisuuksia tilaisuuden tarpeet huomioiden.

Kurkkaa lisätietoja esityksistä: https://mattihalmetvaara.webnode.fi/konsertit/

Profiilin kuvat: Ida Romppainen
Monitaideteos
DraamakonserttiTanssiNykytanssiLauluKaija KIskelmäPiano
Sijainti:
Kuopio
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Matti Halmetvaara
Matti Halmetvaara & Leena Keizer