Marko ”Stenari” Stenström

Marko ”Stenari” Stenström on aito country-mies. Hän sai country-kärpäsen pureman jo nuorena poikana käytyään ensi kerran USA:ssa vanhempiensa kanssa. Stenari soittaa aitoa country-musiikkia alkuperäiskielellä. Stenarilla on vahva ja lämmin, miehekäs ääni ja hän säestää itseään kitaralla.

Hänen ohjelmistossa on n. 250 countrymaailman suurta hittiä. Lauluja on mm. Johnny Cashilta, Willie Nelsonilta, Kris Kristoferssonilta, Dolly Partonilta, Merle Haggardilta sekä muilta suurilta country-legendoilta. Ohjelmistossa on myös kuitenkin lauluja, jotka tunnetaan paremmin muista musiikkigenreistä esitettynä countrytyyliin. Näitä ovat mm. Purple Rain, Suspicious Mind, Brown Eyed Girl, Graceland, Have You Ever Seen the Rain etc.

Yksi asia on kuitenkin betoniin valettu. Ilta on täynnä countrya ja tunteita. Stenarin mukaan countrybiisin tuntee siitä, että surullisemmassakin kappaleessa on ainakin hitunen iloa ja päinvastoin. Illan aikana kuullaan niin intiimejä hitaita kappaleita kuin nopeampia hillbilly-tyylisiä ilotteluja.
Artisti
CountryRoots
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoitellaan keikkakohtaisesti.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jukka Pahkamäki
Pro-Agency