Manni Duo

Manni eli Roosa Manninen, on Turun konservatoriosta valmistunut kevyen musiikin ammattilaulaja. Helsingissä asuva artisti on tehnyt keikkoja vuosien ajan eri kokoonpanoilla musiikkialan ammattilaisten kanssa. Jos tapahtumasi siis kaipaa laadukasta livemusiikkia, pirskahtelevaa energiaa ja upeaa naisääntä, olet juuri oikeassa paikassa!

Manni Duon tyylikäs kitara-laulu-livemusiikki sopii parhaiten pieni- ja keskikokoisiin häihin, intiimiin vihkiseremoniaan, ruokailun taustamusiikiksi, lahjaksi rakkaan ihmisen syntymäpäiville tai pieni- ja keskikokoisiin yritysjuhliin. Älä anna pienen kokoonpanon hämätä; duon tahtiin ollaan tanssittu lukuisilla keikoilla sydämen kyllyydestä!

Akustinen kitara-laulu-duo Manni Duo on oiva valinta Sinulle, joka kaipaat raikasta ja intiimiä livemusiikkia tilaisuuteesi. Ohjelmistoon kuuluu laaja kirjo tunnettuja kappaleita eri tyylilajeista. Duo ottaa vastaan myös toivebiisejä ohjelmiston ulkopuolelta.

Manni Duo sijaitsee Helsingissä, mutta keikkailee kattavasti noin 400 km säteellä.

Halutessasi kysy isompaa kokoonpanoa, kuten Manni Trioa tai Manni Kvartettia!
Akustinen duo
PopSuomi-popRockListahititCoverBalladitIskelmäPerinteinen tanssimusiikkiDiscoClassic Jazz
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Kuopion alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue
Juhlat tulossa? Mahtavaa! Laita viestiä, ja kerro:
  • Millainen tapahtuma on kyseessä?
  • Tapahtuman paikkakunta ja ajankohta
  • Minkä tyylistä musiikkia ja kuinka pitkää soittoaikaa toivot?

Laitetaan pyörät pyörimään ja sovitaan Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Manni Duo muuntuu tarvittaessa myös suuremmaksi kokonaisuudeksi – mm. trio- ja kvartettikeikat onnistuvat loistavasti. Kysy siis isompaa kokoonpanoa, kuten Manni Trioa tai Manni Kvartettia!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Manni Duo