Maikki Media Oy

Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Juontajamme toimivat sujuvasti monenlaisissa ympäristöissä. Heidän ammattitaitonsa onkin näkynyt mm. asiantuntijaseminaareissa, kauppakeskustapahtumissa, messuilla, festareilla, lasten tapahtumissa, häissä, yritystilaisuuksissa, avajaisissa, tuotelanseeraustilaisuuksissa, palkintogaaloissa, radiossa, TV:ssä ja stream-lähetyksissä.

Juontajiemme taustat ovat myös yhtä moninaiset kuin juontamamme tilaisuudet ja pyrimme aina löytämään tekijän, jonka historia ja aiempi kokemus tuo lisäarvoa tapahtumaasi.

Meidän kanssa asioiminen on helppoa, joustavaa ja luotettavaa, eikä sinun tarvitse tietää tarkasti etukäteen, millaista juontajaa etsit. Siirrä se stressi meidän hartioille ja me tarjoamme sinulle sopivimmat vaihtoehdot luottojuontajista, joiden kanssa tapahtumasi onnistuu takuulla!
Juontotoimisto
JuontajatYritystapahtumatTapahtumajuonnotYksityistilaisuudet
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kukin juontokeikka hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media Oy