Laulaja Tiina Helinä

Tiina Helinä, Pohjois-Karjalan lahjakas laulajatar on musiikin moniottelija, joka vie kuulijansa mukaansa tunteiden ja tunnelmien matkalle.

Hän kruunattiin Kainuun Tangolaulukilpailun voittajaksi vuonna 2012 ja saavutti Tangomarkkinoiden semifinaalissa huikean menestyksen vuonna 2013. Tiina ei pysähtynyt siihen, vaan voitti Tangoseniori-laulukilpailun naisten sarjan Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2017. Hänen musiikillista osaamistaan on tunnustettu myös Kontiolahden kunnan kulttuuripalkinnolla vuonna 2017 pitkäjänteisestä työstä musiikin parissa.

Tiinan ura on ollut monipuolinen, sillä hän on esiintynyt useina vuosina Kinahmon kesäteatterissa musiikillisissa näytelmissä ja osallistunut erilaisiin laulukilpailuihin, kuten The Voice of Finland -kilpailuun 2018 ja Laila ja Olavi -kilpailuun 2021, jossa hän sijoittui kolmanneksi naisten yleisessä sarjassa ja voitti yleisöäänestyksen.

Tiina Helinä tekee keikkojaan solo-, duo- tai trio-kokoonpanoissa haitaristin, kitaristin tai kosketinsoittajan kanssa. Hänellä on myös mahdollisuus esiintyä kokonaisen orkesterin solistina ammattimuusikoista koostuvan kokoonpanon kanssa. Tiinan tanssiohjelmisto ulottuu perinteisestä valssista humppaan, ja häneltä löytyy repertuaaria Eino Leinosta Jenni Vartiaiseen. Trubaduurikeikkojen aikana Tiina esittää lauluja kitaran säestyksellä, tarjoten laajaa kirjoa suomalaisesta iskelmästä poppiin.

Tiina Helinän energinen ja tunteisiin vetoava esiintymistapa sopii erilaisiin tilaisuuksiin, kuten konsertteihin, tansseihin, syntymäpäiville, häihin ja hautajaisiin, sekä erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Kurkkaa lisää:
Trubaduuri
LaulajaTrioDuoPopTanssimusiikkiKotimaisetYksityistilaisuusYritystilaisuus
Sijainti:
Joensuu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hänen esiintymiskokoonpanonsa ja hintansa mukautuvat tilaisuuden tarpeisiin ja budjettiin – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.