Kukkastudio UnelMia

Herkät ja boheemit kukkasomistukset tapahtumaasi!

Kukkastudio UnelMia on uusi, ajanhenkinen kukkakauppa ja tilaussitomo Oulun keskustassa Pakkahuoneenkadulla.

Toteutamme juhlaasi kauniit, yksilölliset ja käsin sidotut kukkakimput, kukka-asetelmat, seppeleet, kranssit ja kukkakaaret. Suunnitellaan yhdessä juhlasi teemaan ja sävyihin sopivat somistukset!

Kukkavalikoimamme on laaja, raikas ja ajanhenkinen. Aitojen leikkokukkien lisäksi voit valita tilaukseesi myös kuivakukkia. Tyylimme on rennon boheemi, herkkä ja moderni, mutta toteutamme monenlaista – asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Oli kyseessä sitten juhla, tapahtuma, liiketilojen somistus tai henkilökunnan muistaminen, autamme sinua mielellämme! Järjestämme tiloissamme myös suosittuja kimppu-, kranssi- ja asetelmakursseja. Tule pitämään hauskaa yksin tai isommalla porukalla, ja oppimaan samalla sidonnan perusteista ja leikkokukkien hoidosta.

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme, ja halutessasi toimitamme kukat myös paikan päälle. Voit pyytää meidät kokoamaan ja asettelemaan somistukset helpottaaksesi juhlasi järjestelyä. Jos haluat muistaa läheistä, kauttamme voit tilata toimituksen myös suoraan kotiovelle.

Autamme mielellämme somistusten ideoinnissa ja tilaisuuteesi sopivien materiaalien valinnassa. Meiltä on mahdollista myös vuokrata trendikkäitä ruukkuja ja kukkakaaria.

Tervetuloa vierailemaan myymälässämme ja tutustumaan valikoimaan! Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse tai puhelimitse. Viimeistellään tärkeä hetkesi juuri sinulle sopivilla kukilla!
Somisteet
HääsidontaKukkakimputKukka-asetelmatKukkasomisteetHääkukatTilakukitusSurusidonnatHautakukatKukkakoristelut
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Oulun alue
Meiltä muun muassa nämä palvelut:
  • Tapahtumien somistukset
  • Yrityslahjat ja työntekijöiden muistaminen
  • Workshopit
  • Hääkukat ja morsiussidonta
  • Surusidonta
  • Ristäissidonta
  • Kukkatoimitukset

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Kukkastudio UnelMia