Kukkapalvelu Vehkanna

Kukat viimeistelevät tapahtuman ja tilan tunnelman. Onko vastuullasi tapahtuman visuaalinen ilme? Kukkapalvelu Vehkanna on auttamassa ja luomassa yhdessä kukkasin unohtumattoman kokemuksen.

Vehkannan yrittäjä ja hänen kokenut tiiminsä saapuvat mielellään paikalle, tuoden mukanaan kukkaisen taian, joka muuttaa tilaisuutesi visuaaliseksi mestariteokseksi.

Vehkannan tiimi toteuttaa niin pienet kuin suuret kukkakoristelut yksilöllisesti, huomioiden tapahtuman teeman. Kysy rohkeasti apua ja vinkkejä, kun tarvitset ideoita tapahtumasi koristeluun.

Voit myös tilata Vehkannasta yksityiskursseja ja non stop kukkatyöpajoja tapahtumaasi tai tilaisuuteesi ohjelmanumeroksi. Antakaa vieraille mahdollisuus kokea kukkien maailma omilla käsillään – olisiko rentouttavampaa kuin sitoa omin käsin kukkakimppu kauden kauneimmista kukista?

Ylpeinä yhteistyöstään Jyväskylän messujärjestäjien kanssa (Paviljonki/Jyväskylän Messut Oy), Vehkannasta onnistuvat niin näyttävät kukkaseinät kuin tilojen koristelu ja leikkokukka-asetelmat, nopeallakin aikataululla. Kukat toimitetaan tapahtumaanne sopimuksen mukaan.

Miksi valita Vehkannan kukkapalvelu:
  • Kukkasidonnan ammattilaiset, jotka huomioivat kohderyhmän ja teeman.
  • Yksilölliset kukkakoristelut tapahtumaasi.
  • Ohjelmanumerot ja työpajat, jotka tuovat kukkien kauneuden lähemmäksi vieraita.
  • Nopea ja joustava yhteistyö

Olethan ajoissa päivän suhteen ja kysy rohkeasti tarjous! Anna Kukkapalvelu Vehkannan toteuttaa tapahtumastasi visuaalinen kokonaisuus kukkien kautta.

Kukkaa lisää täältä: www.vehkanna.fi
Somisteet
KukatSomistusKimputHääkukatSeppeleetTilakoristelut
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Jyväskylän alue
Palvelut hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kukkapalvelu Vehkanna