Kuja

Kuja on tapahtumatekniikan, videototeutusten sekä valojen että äänentoiston ammattilainen, jonka palvelut kattavat yltävät Suomeen!

Kujan laadukkaat ja ammattitaidolla tehdyt videokuvaukset sekä live streamit suunnitellaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa, kunkin tilaisuuden yksilölliset tarpeet huomioiden – aina pienistä juhlista suuriin tapahtumiin. Kuja on sitoutunut toteuttamaan asiakkaidensa villeimmätkin visiot.

Lisätietoja kuvauspalveluista:
  • Live-kuvaus eli streamaus – Oli kyseessä sitten webinaari, webcast, tuote-esittely tai vaikka opetusvideo, Kujan toteuttamat videotallenteet saa helposti jaettua omille nettisivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Kuvaus suoritetaan yhdellä tai useammalla kameralla ja striimiin on mahdollista lisätä kuvia sekä tekstiä reaaliaikaisesti.
  • Videokuvaus – Ikuista tapahtumasi videotallenteeksi, joka on helppo jakaa osallistujille sekä muulle maailmalle. Videotuotannot on mahdollista toteuttaa kevyinä kuvauksina yhdellä kameralla tai monikameratuotantona.Videotallenteita on mahdollista editoida jälkikäteen, jolloin siihen voidaan lisätä esimerkiksi kuvia ja tekstejä.
  • Äänitallenteet & musiikki – Kujan kattavasta tuotevalikoimasta löytyy mm. mikrofonit, tallentimet ja editointilaitteet äänikirjojen, podcastien ja muiden äänitiedostojen tallentamisen.

Laadukasta videointia ja streaming-palveluita – Valot. Kamera. Käy.
Videokuvaaja
StriimauspalvelutVirtuaalitapahtumatVideokuvausVideotuotanto
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Turun alue
Hinnasto:
  • Live-Striimi: alk. 490€ (+ alv. 24%)*

* Tekniikan tarpeet, työaika ja työmatka vaikuttavat kokonaishintaan.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Janne Kujala
Kuja Media Oy