Kas Kas Kas

Kukapa ei kaipaisi juhliinsa livemusiikkia? Trubaduuri ei kuitenkaan riitä ja bilebändi tuntuu liioittelulta? KasKasKas – välimuoto on olemassa!

Triomme KasKasKas on tyylikäs valinta teille, jotka haluatte jotain astetta menevämpää, mutta ette maksaa itseänne kipeäksi isosta kokoonpanosta. Tai vaikka sinulle, joka järjestät juhlat pienessä tilassa, johon on vaikea kuvitella rumpusetin mahtuvan. Kitaran, pianon, laulun ja jalkarummun avulla takaamme juhliisi sekä kauniita ohjelmanumeroita että loppuillan meininkiä. Tsekkaa ääninäytteemme täältä.

Ehkä kaipaat juhliisi kaunista taustamusiikkia, mutta osa vieraista haluaisi laittaa jalalla koreasti? KasKasKas mukautuu juhlien tarpeisiin niin tilallisesti kuin tyylillisestikin. Kokoonpanomme sopii monenlaisiin vaatimuksiin. Mikäli me olemme oikean tyylinen ohjelma teidän juhliinne, tilaisuuteenne tai ravintolaanne, laita meille viesti. Keikkailemme ympäri vuoden, seitsemänä päivänä viikossa, mutta kesälauantait ovat sesonkiamme ja täyttyvät hyvissä ajoin. Yli 200 kappaleen ohjelmistomme on äärimmäisen laaja ja kerännyt paljon kehuja. Uusimme ohjelmistoa vuosittain, ja mikäli juuri sinun ehdoton suosikkikappaleesi on jäänyt listoiltamme uupumaan, hintaamme sisältyy myös pari ohjelmiston ulkopuolista toivekappaletta.

Olemme jättäneet jälkeemme poikkeuksellisen tyytyväisiä asiakkaita jo usean vuoden ajan:
Bändi oli kaikin puolin erinomainen! Etukäteisvalmistelut ja -sopimiset sujuivat heidän kanssaan todella mutkattomasti, ja he olivatkin erittäin joustavia ja yhteistyökykyisiä. Heidän repertuaarinsa on valtava, ja vielä olisi saanut toivoakin omia biisitoiveita (toiveita ei edes tarvittu, kun kaikki tarvittava löytyi valmiiksi heidän listoilta!). Etukäteen vähän jännitti, onnistuukohan bändi saamaan juhlaväen tanssimaan, kun ei ole rumpuja tuomassa rytmiä, mutta mitä vielä! Tanssilattia oli aivan piukassa sekä nuoria, että vanhoja ja palaute juhlavierailta oli pelkästään positiivista. Meiltä tulee kyllä todella suuret (ja rehelliset) suositukset!!” – Keikan tilaaja 27.7.2020

Todella hyvä! Tykkäsimme kovasti, laulu oli kaunista ja trio taipui loistavasti jazzista iskelmään ja poppiin. Myös vieraat ja pitopalvelu kehuivat, että oikea helmi!” – Keikan tilaaja 20.8.2018

Emme yksinkertaisesti olisi voinut toivoa parempaa! Myös yhteydenpito ja järjestelyt toimivat kaikki todella ammattimaisesti.” – Keikan tilaaja 22.8.2016

Mitä nyt?

Mahtavaa, asiakkaidemme kommentit vakuuttivat! Seuraava askel on siis olla yhteydessä suoraan meihin joko tämän palvelun kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kaskaskastrio@gmail.com. Hintamme liikkuvat n. 700-1100€ paikkeilla, riippuen matkan pituudesta ja soiton määrästä. Laita rohkeasti meille tarjouspyyntö, ja sovitaan paras paketti juuri sinun juhliisi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

P.S. Mikäli keikka lyödään lukkoon, tulemme mahdollisuuksien mukaan roudaamaan laitteiston paikalle jo ennen tilaisuuden alkua, ettemme häiritse juhlien kulkua. Kysy myös puhemikrofonista ja taustamusiikista!

Akustinen trio
PopRockFolkSuomi-popIskelmäMetalliEtno
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hintamme liikkuvat n. 700-1100€ paikkeilla, riippuen matkan pituudesta ja soiton määrästä. Laita rohkeasti meille tarjouspyyntö, ja sovitaan paras paketti juuri sinun juhliisi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Samuli Laine
KasKasKas