Kaivokukka | Kamppi

Etsitkö täydellisiä kukkia hääjuhlaasi tai muihin erityistilaisuuksiin? Kaivokukka on kukkien taikuri, joka tekee tilaisuuden tunnelmasta ainutlaatuisen!

Hääkukat, kimput, tilakoristelut ja surusidonta - Kaivokukalta löydät kaiken tarvittavan tehdäksesi tilaisuuden somistuksesta juuri sellaisen kuin olet aina unelmoinut.

Hääkukka-asioissa Kaivokukka on asiantuntijia, ja suosituksena onkin että varaat ajan hääkukkasuunnitteluun hyvissä ajoin, vähintään kuukausi ennen hääpäivääsi. Näin ehditte yhdessä Kaivokukan kanssa varmistaa, että jokainen yksityiskohta on juuri niin kuin olet toivonut. Kaivokukka voi suunnitella hääkimput, koristelut kirkkoon, juhlapaikalle ja jopa morsiussviittiin. Kaivokukka tarjoaa myös kätevän kuljetuspalvelun, joten kukat saapuvat toivomaasi juhlapaikkaan vaivattomasti.

Surun kohdatessa Kaivokukka auttaa sinua valitsemaan ja toteuttamaan kauniit surukukat, laitteet, surukimpun ja seppeleet, juuri niin kuin haluat. Kaivokukka voi myös tekstata kortit ja nauhat valmiiksi myymälässä.

Lisäksi Kaivokukalta löytyy laaja valikoima leikkokukkia, ja he voivatkin tehdä tilauskimput toiveidesi mukaan. Erikoistoiveetkin ovat tervetulleita, ja nämä ehditään toteuttaa nopeastikkin, jos tarvetta on.

Järjestätkö juhlia tai oletko tapahtumajärjestäjä? Kaivokukan floristit voivat auttaa suunnittelemaan upeita tilakoristeluja juhliin, olipa kyseessä häät, 50-vuotisjuhlat, ristiäiset tai polttarit.

Yrityksille Kaivokukka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien tapahtumakukitukset, kokous- ja juhlatilojen tilakoristelut, palkintokimput ja onnittelukimput sekä messuosastojen kukkakoristelut.
Somisteet
KukatSomistusKimputHääkukatSeppeleetTilakoristelut
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Kukat ja somistukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Kaivokukka