Jussi Venäläinen

Suomen johtava flow-tilan asiantuntija Jussi Venäläinen on intohimoisesti ihmismieleen ja viisaaseen työhön suhtautuva valmentaja ja puhuja. Hän kouluttaa yrityksiä ja tietotyöläisiä luomaan flow-tilalle edellytyksiä eli toimimaan yhtaikaa tuottavasti ja hyvinvoivasti.

Jussi on mahdollista buukata keynote-puhujaksi tapahtumaan tai vetäjäksi koulutukseen. Puheenvuorot ovat takuulla mielenkiintoisia ja oivalluttavia. Jussin puheet ja koulutukset sisältävät aina rautaisannoksen tietämystä flow’sta, eväitä viisaampaan ajatteluun ja nipun konkreettisia työkaluja, jotka jokainen kuulija voi viedä kotiin.

"Flow-webinaari oli erittäin korkeatasoinen esitys ja kokonaisuutena ammattimaisesti toteutettu. Sisältö oli huolellisesti valmisteltu, tutkimusviitteisiin löytyi lähteet ja Jussin asiantuntijuus aiheesta oli huomattavaa. Esiintyjänä Jussi on erinomainen - esiintyminen on sujuvaa ja yleisöä osallistavaa. Johtamisen ammattilaisista koostunut ekonomiyleisö otti esityksen lämpimästi vastaan ja tapahtumapalaute oli erinomaista (NPS 71). Yhteistyö tapahtuman järjestämisessä oli mutkatonta ja teen sitä mielelläni jatkossakin.” - Pirkka Pelttari – Liikkeenjohdon kerhon pj, Helsingin Ekonomit

Jussi on valmentaja, joka haluaa flow-osaamisen kouluttamisen avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Hän on perehtynyt flow-tilan neurobiologiseen ja psykologiseen taustaan, ammentaen sieltä tietoa konkreettisiksi vinkeiksi työyhteisöille, tietotyöläisille ja opiskelijoille. Jussi on entinen kiireuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja jo 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on kokenut yrittäjä, joka on ollut perustajana ja johtajana kuudessa eri yrityksessä, joten hän kykenee mukauttamaan esityksiään monien erilaisten tilaajien tarpeisiin ja näkökulmiin.

Jussin esitykset sopivat pienille tiimeille, etäkoulutuksiin kuin suuremmillekin lavoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puhuja
FlowYritystapahtumatKoulutuksetTuottavuusTyöhyvinvointiLuovuusHyvinvointiOppiminenViisas työ
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Kuopion alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue
Jokainen puhe tai koulutus on teille suunniteltu kokonaisuus, ota yhteyttä ja sumplitaan yhdessä!

Puheiden ja koulutusten teemoja mm.:
  • Flow-tila - Tietotyön viisain vaihde
  • Flow-tila - Tulevaisuuden johtamisen Graalin malja (esihenkilöille, HR:lle)
  • Valmentava itsensä johtaminen
  • Virtauksenhallinta ja osaamisen systemaattinen kehittäminen

Hinnasto
  • 45-60min keynote-puheet –1,670e
  • 90-120min koulutukset – 1,970e
  • Hinnat ovat samoja live- ja etätoteutuksina. Pk-seudun ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut läpilaskutuksena.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jussi Venäläinen
Flow Akatemia