Juontaja Janne Antin

Janne Antin on kokenut tv-esiintyjä ja juontaja, joka tarjoaa vauhdikasta ja viihdyttävää otetta yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Jannen ainutlaatuinen tyyli ja monipuolinen kokemus televisiosta, kuten "Matkaoppaat" ja "Onnenarpa", sekä Stockmannin Hullut Päivät ja Sokoksen 3+1-päivät, ovat tehneet hänestä tunnetun kasvon ja luotettavan juontajan. Janne on viihdyttänyt yleisöä erilaisissa tapahtumissa, kuten Jaakon päivillä Pietarsaaressa, messuilla ja Viking Linen risteilyillä, sekä bingon ja karaokeiltojen juontajana sekä tietovisailujen vetäjänä.

Janne ei ole vain juontaja, vaan myös ongelmanratkaisija, joka heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja reagoi nopeasti. Hänen humoristiset ja mukaansatempaavat juontonsa saavat kaikenikäiset yleisöt viihtymään. Janne hallitsee suomen, ruotsin (riikinruotsin) ja englannin kielet, mikä tekee hänestä monipuolisen juontajan erilaisiin tilaisuuksiin.

Janne toimii freelancerina, joten hän voi räätälöidä juontojaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Päivän mittaiset ja viikon mittaiset keikat sekä kaikenlaiset tapahtumat ovat tervetulleita. Hänen intohimonsa muotiin, eläimiin ja hotelleihin on nähtävissä hänen juontotyössään. Matkaoppaiden jälkeen Janne sai lisää näkyvyyttä ja suosiota, mikä avasi ovia lukuisiin juontokeikkoihin pikkujouluista risteilyihin.

Valitsemalla Jannen tapahtumasi juontajaksi varmistat unohtumattoman ja viihdyttävän kokemuksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Kurkkaa lisää Jannesta:
Juontaja
JuontajaYrityksetYksityistilaisuudetJuonnot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Janne Antin
Juontaja Janne Antin