Juhani Valkama

Juhani Valkama on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, muusikko sekä tinkimätön teatterimies! Häneltä taipuu niin yksityis- kuin yritystilaisuudet häistä pikkujouluihin.

Valkaman melodinen musiikki kunnioittaa tekstintekijä-perinnettä, ottaa aineksia musiikin eri tyylilajeista ja puhuttelee kuulijaa monella tasolla. Lauluissa lyövät kättä perinteinen pop-rock ja laulelmallisuus ja niissä kuuluu kaikuja niin jazzista, iskelmästä kuin folkista ja chansonistakin.

Tilaisuuden luonteesta riippuen, keikkoja on mahdollista toteuttaa aina sooloesityksistä jopa 5 hengen bändin kokonaisuuksiin. Pitkän ja monipuolisen musiikillisen kokemuksen lisäksi Valkamalla on vankka kokemus myös teatterityöstä, paitsi säveltäjänä, myös ohjaajana, kirjoittajana ja esiintyjänä.

Valkama on julkaissut kaksi omaa albumiaan, joista debyyttialbumi Kahleet (Eclipse Music) julkaistiin vuonna 2009 ja uusin albumi Kotiin (Eclipse Music) julkaistiin vuonna 2020. Omia tuotantoja ennen hänen musiikkiaan on kuultu muun muassa Väkivaltamusikaali-albumilla (Eclipse Music, 2008).

Valkama on myös säveltänyt näyttämömusiikkia ja lauluja esim. Joensuun, Kotkan ja Kajaanin kaupunginteattereihin sekä TV2:lle. Hän toimii myös Tampereen improvisaatioteatteri Snorkkelin muusikkona.

Laita viestiä ja kerro lisää tilaisuudestanne – suunnitellaan juuri sinne sopiva kokonaisuus!
Artisti
PopRockSuomipop
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Tampereen alue
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Juhani Valkama