Jubilee

Jubilee Oy – rajattomien mahdollisuuksien vuokraamo!

Jubilee Oy on tapahtuma-alan monitoimija, joka takaa onnistuneen tapahtuman – oli kyseessä sitten pieni perhejuhla taikka Suomen suurin massatapahtuma. Jubileen laatu perustuu ketterään toimintaan, mutkattomiin asiakaskohtaamisiin sekä laadukkaaseen ja kattavaan tuotevalikoimaan.

Astiavuokraamona Jubilee Oy palvelee erilaisia ja erikokoisia yritystapahtumia – aina asiakkaan toiveiden mukaan. Yrityksen valikoimasta löytyy kaikki laseista ja lautasista kattausvalmiisiin tarjoiluastioihin, jopa 30 000 hengen tapahtumiin. Mikäli olette järjestämässä yrityksellenne asiakastilaisuutta, gaalaa tai mitä tahansa muuta tapahtumaa, Jubilee on valintanne kattauksen osalta!

Jubilee auttaa tekemään oikeita ratkaisuja asiakkaan vinkkelistä. Laatu, toimitusvarmuus ja hyvä palvelu ovat aina Jubilee Oy:n toiminnan kulmakivet!
Astiavuokraus
Astiavuokraus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue
Tutustu Jubilee Oy:n verkkokauppaan täältä!

Sivustolta voit kasata juuri teidän tilaisuuden tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden.

Verkkokauppa - Tsekkaa tuotevalikoima kuvineen ja hintoineen. Lisäämällä tuotteet vuokrakoriin näet hinnan haluamallesi kokonaisuudelle.
Oma verstas - Jubileen valikoimasta löydät myös omalla verstaalla suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita. Tutustu suosittuun Natural-sarjaan tästä.
Kuljetuspalvelu - Jubileen omalla kuljetuskalustolla kuljetamme kalusteet paikanpäälle ympäri Suomen
Kasauspalvelu - Energinen ja osaava tiimimme tekee kasaukset puolestasi ammattitaidolla, joustavuutta unohtamatta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jubilee Oy