Johtakee Oy

Johtakee Oy:n Tea Klinga tarjoaa johtamisen, työyhteisöjen ja asiakaspalvelun valmennuksia niin yrityskohtaisten työpajojen ja koulutusten, kuin henkilökohtaisten valmennusten muodossa. Lisäksi hän järjestää aiheesta puheenvuoroja.

Klingan tavoitteena on parantaa työelämää jatkuvan oppimisen, onnistumisten ja vahvuuksien huomioimisen, sekä ilon, jaksamisen, ja erityisesti tunneälyn kautta. Parhaisiin tuloksiin päästään ihmiset huomioivalla hyvällä arkijohtamisella. Klingan työ tukeekin esihenkilöitä ja työyhteisöjä niiden päivittäisessä työssä.

Johtamisen kehittäminen

Johtamisen käsitteitä arkipäiväistetään ja pilkotaan osiin esihenkilöiden työskentelyn helpottamiseksi.

Työyhteisön kehittäminen

On tärkeä keskittyä vuorovaikutuksen, ilmapiirin ja hyvinvoinnin parantamiseen työyhteisössä. Työyhteisön kehittämiseen sisältyy käyttäytymiseen, kuunteluun ja puhetapaan syventyminen.

Asiakaspalvelun kehittäminen

Tunneälykäs asiakaspalvelu johtaa niin yrityksen parempiin tuloksiin, kuin työyhteisön parempaan vointiin.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli kaipaat ammattitaitoista, motivoivaa ja energistä valmentajaa työelämän kehittämiseen.

-----------------------------------------------------------------------------------

Lue alta asiakkaiden palautteita Klingan työstä.

”Ihanan arkisia asioita ja teon ohjeita, ei vain sanahelinää, kyllä kolahti!"

"Sait aikaan luottamuksen ilmapiirin, uskalsi puhua."

"Tean Johtakee treeni on yksi parhaista valmennuksista joissa olen pitkään aikaan ollut. Tea kohtaa asiakkaansa arvostuksella, kunnioituksella ja innostuksella. Tean ammattitaito on laajaa ja jokaisen puhelun jälkeen tuntuu, että repussa on jälleen iso nippu työkaluja, ajatuksia ja oivalluksia, joita voi ottaa käyttöön.

Yksinyrittäjällä ja yritystään kasvattavalla yrittäjällä voi joskus olla todella yksinäistä. Isot tavoitteet, unelmat ja konkreettinen työ ei välttämättä avaudu lähipiirille, jolloin on äärimmäisen tärkeää saada verkoston joku, joka ymmärtää, tukee ja sparraa. Voin täydestä sydämestäni suositella Tean Johtakee-treeniä jokaiselle nykyiselle ja tulevalle esihenkilölle ja tiimiään rakentavalle yrittäjälle.”

Tiia Konttinen / Digiyrittäjä"
Puhuja
ValmennuksetKoulutuksetJohtaminenAsiakaspalveluTyöyhteisö
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Työpajat
  • alkaen 1200 € + alv

Koulutuspäivä
  • alkaen 1900 € + alv

Henkilökohtainen valmennus
  • alkaen (1h) 140 € + alv

Puheenvuorot
  • alkaen 400 € + alv (45 min - 2 h)

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tea Klinga
Johtakee Oy