Jemma's Productions / Sekoileva Tarjoilija

Sekoileva tarjoilija on tilannekomiikkaa parhaimmillaan!

Tarjoilija hämmästyttää juhlavieraita hilpeällä olemuksellaan, omituisilla jutuillaan ja epäsopivalla käytöksellään. Vaikka "oma piilopullo" onkin usein mukana hän ei varsinaisesti esitä humalaista. Käytös on kuitenkin sen verran vapaamielistä, että usein osallistujat tuumaavat, että henkilön on pakko olla kännissä.

Sekoileva tarjoilija soluttautuu muiden tarjoilijoiden joukkoon tai pienemmissä tilaisuuksissa, jopa ainoaksi tarjoilijaksi. Hahmo on alkuun melko ”normaali”, jotta juhlaväelle luodaan aito vaikutelma tilanteesta. Kuitenkin jo alusta pitäen, mukana voi olla ylikorostunutta hilpeyttä tai muuta hiukan normaalista poikkeavaa – vielä tässä kohtaa melko pienieleistä toimintaa. Tilaisuuden aikana toiminta kasvaa aina vaan omituisemmaksi ja lopulta se ”räjähtää käsiin”, jolloin on loppuspektaakkelin, eli paljastuksen aika.

Ohjelmanumeroon kuuluu paljon kontaktia ja vuorovaikutusta tapahtuman osallistujien kanssa, jolloin juhlavieraat pääsevät aidosti osaksi tätä suorastaan hulvatonta elämystä! Ohjelma perustuu improvisaationäyttelemiseen ja elää aina tilaisuuden mukaan. Voit halutessasi toivoa ennakkoon tiettyjen henkilöiden erityistä huomioimista.

Kun tilaisuuteen kaivataan jotain erilaista ja takuulla mieleenpainuvaa, on sekoileva tarjoilija loistava valinta! Ohjelmanumerosta ei pääse nauttimaan vain hetkeksi, vaan siitä puhutaan pitkään juhlien jälkeenkin.

Ennen tilaisuutta on hyvä sopia etätapaaminen, jossa käydään tapahtuman kulku läpi kanssasi. Lisäksi Jemma's productions käy ohjelman kulun läpi tilaisuuden pitopalvelun järjestävän yrityksen kanssa.

Ohjelmanumeron kesto on tyypillisesti 1,5 - 3 h tilaisuuden luonteesta riippuen.

Sekoilevat tarjolijat

Suurempiin tilaisuuksiin, on hyvä valita kaksi tarjoilijaa. Näin yhä useampi juhlasankari pääsee nauttimaan tarjoilijoiden hämmentävistä edesottamuksista. Hahmot täydentävät mukavasti toisiaan eri tyyppisillä hahmoillaan ja loppuspektaakkeli luonnollisesti toimii kirsikkana kakun päällä!

Jemma’s productionin verkostostosta löytyy useita eri esiintymisen ammattilaisia. Näyttelijäpariksi voidaan valita joko mies- tai naisnäyttelijä toiveesi mukaan.
Esiintyjä
ImprovisaatioTilannekomiikkaNäyttelijäEsiintyjä
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kysy tarjous mailitse emma@jemmas.fi – vastaan pikimmiten!

Suositukset:

“Emma Jäntti esiintyi 60-v syntymäpäivillämme sekoilevan tarjoilijan teemalla ja ohjelmanumero oli todellakin onnistunut. Vieraamme antoivat myös paljon positiivista palautetta. Suurin osa näki sekoilevan tarjoilijan ensimmäistä kertaa ja kokonaisuus toimi hyvin myös yhteistyössä tilaisuuden järjestäneen ravintolan kanssa. Ravintolan palaute esityksestä oli myös erittäin positiivinen. Voimme lämpimästi suositella Emmaa kaikenlaisia juhlia piristämään.”
- Nimetön yksityishenkilö, 60-v syntymäpäivät

”Kreisi tarjoilija oli mainio kevennys juhlaamme. Toisia tarjoilijan merkilliset puuhat ja puheet vähän närkästyttivät, toisia toilailut pelkästään huvittivat. Paljastuksen jälkeen kaikilla oli hauskaa, mutta
erityisesti niillä närkästyneillä tuntui olevan hupia, koska tunnetila vaihtui äärilaidasta toiseen.”
- Tiina Roikonen, hääjuhlat

"Tykkäsin kovin siitä, että paneuduit keikkaan ajoissa, kysyit tyylilajitarkennuksia jne., jotka tosi tärkeitä juttuja yritystapahtumissa."
- Tapahtumantekijät Oy, yrityksen pikkujoulut

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Emma Jäntti
Jemma's productions