Janne Porkka

Janne Porkka, juontaja-imitaattori-koomikko samassa paketissa!

Janne on ilmiömäinen viihdyttäjä, jonka kokemus sadoista tv-esiintymisistä ja livekeikoista takaa tilaisuutesi onnistumisen ammattitaidolla ja ainutlaatuisella otteella.

Imitaattorina, Jannen mukana juhliisi saapuu kuokkimaan tunnettuja suomalaisia persoonia joiden tarve avautua saa yleisön nauramaan. Lisäksi aina ajankohtainen stand-up tarkastelee satiirilla aikamme ilmiöitä, itseironiaa unohtamatta.

Lähes 1600 Onnenpyörä-jakson sekä kuuden vuoden kokemus Tangomarkkinoilta on opettanut palvelemaan samanaikaisesti niin TV-katsojia ruudun toisella puolella kuin läsnä olevaa yleisöä.
Satoja tunteja suoria radiolähetyksiä kouli hallitsemaan yllättävät tilanteet ja miten reagoida niihin ammattimaisesti - taito, joka on estradiviihdyttäjälle korvaamaton.

Juhlia on monenlaisia ja Jannelta luonnistuvat keikat aina suurista gaaloja ja yritysjuhlista, perhetapahtumiin ja harjannostajaisiin. Kokemuksesta hän tietää, että lopulta yleisö tulee paikalle viihtyäkseen - positiivisuus, tilanteeseen sopiva huumori ja yllätyksellisyys ovat Jannen esiintymisten kulmakiviä.

Vuosien aikana hän on juontanut mm. Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Turussa, Nordic Business forum tapahtuman Jyväskylässä, Presidentti ehdokkaiden isoja vaalitilaisuuksia ympäri suomen, lukuisia yritysjuhlia, satoja yksityistilaisuuksia, rock-ja iskelmäfestareita.

Jos haluat oman tapahtumasi onnistuvan, ota yhteyttä Janneen!


Verkkosivut: janneporkka.fi
Instagram: janneporkka
Facebook: Janne Porkka
Juontaja
ImitaattoriKoomikkoYritys- ja yksityistilaisuudetJuontajaStand-up
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Janne on alusta alkaen mukana suunnittelemassa juhlasi, jotta sinä voit tilaisuuden tullen keskittyä olennaiseen: seurustelemaan ja pitämään hauskaa!

Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus tilaisuuteenne!


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Janne Porkka
Janne Porkka