Sammumattomat Lyhdyt / Improvisaatio-esitys

Nyt voit helposti rikastaa tapahtumasi ohjelmatarjontaa kiehtovalla ja vuorovaikutteisella improvisaatio- esityksellä!

Tehdään yhdessä tapahtumastasi ikimuistoinen, ainutlaatuinen ja vuorovaikutteinen. Improvisaatio-numero on helppoa, hauskaa ja mukaansatempaavaa. Juhlavieraat osallistuvat itse esitykseen tai antavat ohjeita ja toiveita improajille.

Aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä ei tarvita - rohkeus ja halu heittäytyä riittää. Kaikissa meissä on pieni seikkailija ja rajojen ylittäjä. Nyt voimme laskea hänet irti hyväksyvässä ja armollisessa ilmapiirissä.

Nyt impro saatavana myös striimattuna!

Livestriimi nähtävänä ja kuultavana halutulle määrällä päätelaitteita. Striimin aikana näyttelijöiden ja yleisön välillä käytetään videopuhelua jonka avulla kaksisuuntainen yhteys koko tilaisuuden ajan.

Asiakkaan osaksi jää ryhmän kerääminen yhteen korona-rajoitukset huomioiden ja vaihtoehtoisesti jokainen voi olla omalla päätelaitteellaan kauempana toisistaan.

Kysy lisää valloittavasta impro-esityksestä!

Asiakkailta kuultua:
"Esitys oli onnistunut, kaikille sopiva ja erittäin viihdyttävä. Työyhteisöltä tuli esityksen jälkeen erittäin hyvää palautetta esityksestä ja heillä oli hauskaa. Yleisöä osallistettiin juuri sopivasti. Ryhmä kuunteli toiveitamme hyvin ja toteutti ne loistavasti. Ryhmä selvästi piti mielessä kenelle he tulivat esiintymään. Esiintyjien ilmeikkyys ja ammattitaito oli ihailtavaa. Kiitos! "
  • Jenni Grönqvist koko hupiryhmän puolesta
Esitys
EsitysImprovisaatioPikkujoulutJuhlatSynttäritYritysjuhlat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kuopion alue, Lahden alue, Tampereen alue, Turun alue
Esitykset onnistuvat koko Suomen alueella.

Myös livestriimin kautta toteutettava etä-esitys onnistuu!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Riku Miettinen
Sammumattomat Lyhdyt / Improvisaatio-esitys