Improholistit

Improholistit on Joensuussa vuonna 2018 perustettu improviseeraava ryhmä,, joka tempaa yleisönsä mukaansa kiehtovaan maailmaan täynnä naurua, yllätyksiä ja luovuutta.

Tämä monipuolinen ryhmä on ihanteellinen valinta erilaisiin tapahtumiin, olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, häät, yrityksen pikkujoulut tai virkistyspäivä. Heidän kykynsä kietoa yhteen huumori, vuorovaikutus ja luovuus tekevät jokaisesta esityksestä ikimuistoisen kokemuksen.

Improholistit ovat mestareita luomaan tunnelmia, joihin yleisö voi uppoutua ja nauttia joka hetkestä. Koetun nautinnon salaisuus piilee siinä, että jokainen esitys on ainutlaatuinen sekoitus yleisön antamia ehdotuksia, hykerryttäviä kohtauksia ja mukaansatempaavia lauluja.

Improholistit ovat täällä tuomassa ainutlaatuista vivahdetta tapahtumaasi, tarjoten viihdettä, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Valitse Improholistit, kun haluat taata tapahtumallesi unohtumattoman elämyksen, joka yhdistää naurun, luovuuden ja yleisön osallistumisen ainutlaatuisella tavalla!

Ps. Improholistit järjestävät Joensuun Lounge Cavessa kuukausittaista improklubia, jossa tarjoillaan yleisölle monipuolista ja kokeilevaa improvisaatioteatteria, josta ei naurua ja käänteitä puutu!

Kurkkaa lisää Improholisteista:
Esitys
ImprovisaatioEsityksetYritystapahtumatYksityistilaisuudetMusiikki
Sijainti:
Joensuu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Improholistit