Happy Beavers: Paljut

Happy Beaversilta vuokraat kolmen kokoisia paljukärryjä. Pienimpään paljuun mahtuu väljästi hyvin noin kuusi henkeä. Palju XXL on puolestaan todellinen megapalju isoihin juhliin ja se soveltuu noin 15 hengelle!

Paljut on rakennettu kiinteästi peräkärryn rungon päälle ja painoa koko laitokselle kertyy noin 500 kg. Eli nämä on kuljetettavissa normaalilla B-ajokortilla.

Paljumme luovutetaan aina pestyinä ja desinfioituina. Lisäksi mukaan tulee lisätarvikkeita joilla paljun täyttö, tyhjennys ja alustava pesu onnistuu. Myös kloorirakeet sisältyvät vuokrahintaan. Suosittelemme käyttämään niitä aina kun paljua käytetään pidempiä aikoja.

Paljun täyttö ja lämmitys kestää noin 3-6h. Tähän vaikuttaa moni asia kuten veden paine (parin kuution täyttäminen saatta viedä hetken jos toisenkin jos vettä tulee pienellä paineella), ulkolämpötila, veden alkulämpötila sekä käytettävien puiden laatu.

Katso myös:

Happy Beavers on vuonna 2014 perustettu viihdelaitteisiin erikoistunut vuokraamo. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi poppari ja hattarkoneet, slushkoneet, kalusteet, teltat, onnenpyörät, pomppulinnat sekä palju- ja saunakärryt. Toimimme myös messuilla ja tapahtumissa.
Hupilaitteet
PaljutPaljukärrytMegapalju XXL
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue
Hinnoittelu:
  • Palju M alk. 99€ / pvä - Soveltuu noin kuudelle henkilölle
  • Palju XL alk. 129€ / pvä - Paljuun mahtuu noin 12 henkilölle.
  • Palju XXL alk. 199€ / pvä - Todellinen megapalju isoihin juhliin ja sinne mahtuu kerralla jopa 15 henkilöä.

Hintoihin sisältyy alv.24%
Peräkärryn ulkomitoiltaan paljut ovat suurin piirtein saman kokoisia.


Paljun vuokra-aika:
  • Vuorokausi alkaa klo 9 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.
  • Poikkeuksena lauantain vuokraus, joka alkaa klo 9 ja päättyy maanantaina klo 12. Sunnuntaina ei ole siis kiire palauttaa jos ilta on venähtänyt.
  • 2-5 vuorokautta vuokrauksessa paljun voi hakea esim. torstaina ja palauttaa maanantaina, jolloin täytön ja lämmityksen sekä tyhjennyksen/puhdistuksen ehtii tehdä rauhassa.

Lisäpalvelut ja hinnat:
  • Paljut vuokrattavissa itse noudettuna tai lisäpalveluna toimituksella Helsingistä ja Tampereelta. Lisäksi meiltä saat mukaan polttopuut tarvittaessa.
  • Voimme myös tuoda paljun paikalle, täyttää ja vaikka lämmittää valmiiksi.
  • Kaikki lisäpalvelut on valittavissa tuotteen varauksen yhteydessä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Happy Beavers Oy