Guitar Slingers

Suomalainen aikuisrock-legenda Guitar Slingers tarjoaa unohtumattoman musiikillisen matkan. Tilaa bändi juhliisi – kokenut kaarti takaa rockin ja hyvän fiiliksen!

Yhtey on perustettu 1990-luvun alussa, bändi kukoisti vuosina 1994–1999, julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmaa. Huipulla ollessaan menestyivät singlet “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”.

Uudelleen aktivoitunut yhtye on kiertänyt ympäri Suomea, jakamassa lavan suurten nimien kuten Status Quo, Meat Loafin ja Deep Purplen kanssa. Guitar Slingersin omien hittien rinnalla yleisön suosikkeja ovat muun muassa ”Hard to Handle”, Bostonin ”Amanda” ja ZZ Topin ”Stages”.

Bändin perustajajäsen, Jore Marjaranta, vakuuttaa: ”Tarkoituksemme on aina ollut viihdyttää yleisöä hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa. Meillä on vielä sama meininki – hyvää musaa ja hyvä fiilis.”

Guitar Slingers on ottanut uuden askeleen, kun rumpalin paikan on ottanut Kai Jokiaho. Ben Granfelt hehkuttaa: ”Kaitsu on kiertänyt Eurooppaa ja Suomea – hän on oppinut biisit juurta jaksain. Musiikkimme, aikuisrock (AOR), toimii nyt paremmin kuin koskaan. Osataan soittaa oikein.”

Tilaa Guitar Slingers ja anna tapahtumallesi annos legendaarista aikuisrockia – heiltä saat rockin, muistot ja hyvän fiiliksen samassa paketissa!

Kokoonpano
  • Jore Marjaranta – laulu
  • Ben Granfelt – kitara, taustalaulu
  • Vesa Kääpä – basso, taustalaulu
  • Petri Auer – koskettimet
  • Kai Jokiaho – rummut

Lue lisää bändistä:
Bändi
BluesCoverRockUlkomaalaisetKitaraYksityistilaisuudetTapahtumat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Minni Kumpuvuori
Dragonwihite