Groove President

Groove President on monipuolinen bilebändi, joka hallitsee tyylitajukkaan soiton laajalla kirjolla Jacksonista Kashmiriin ja Haloo Helsingistä Abbaan. Bändi on omaksunut monenlaisia musiikillisia vaikutteita, mikä tekee heidän esityksistään raikkaita ja yllätyksellisiä.

Yli tuhannen keikan taivalta kulkenut Groove President on ehdottomasti lavakuntoinen ja yleisön viihdyttämiseen sitoutunut kokoonpano. Yhtyeen solisti, musikaaliartisti Vallu Luka, on tunnettu ammattitaitoisesta ja monipuolisesta esiintymisestään, ja hänellä on taito kietoa erilaiset yleisöt sormensa ympärille. Tämä on vain yksi esimerkki bändin osaamisesta ja sitoutumisesta.

Bändi on toiminut yli toistakymmentä vuotta ja kerännyt kokemusta monipuolisista keikkapaikoista, kuten eduskuntatalosta aina Tulisuudelmaan.

Groove Presidentin tiuhaan vaihtuvassa settilistassa kuulet sekä tuoreita hittiuutuuksia että legendaarisia klassikoita, joten jokainen kuulija löytää varmasti suosikkinsa. Yhtyeen tavoitteena on tarjota yleisölle unohtumattomia musiikkielämyksiä, oli tilaisuus mikä tahansa.

Kurkkaa lisää bändistä täältä!
Bilebändi
BilebändiKlassikotHitit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Arttu Tolonen
Piikkikasvi Agency