Frogley Duo

Tilaa omaan tapahtumaasi viihdyttävä ja ammattitaitoinen Frogley Duo!

Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari ja Marko Lapiolahti ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran Suomen musiikkikartalla, niin yhdessä kuin erikseen. Heidän taustaltaan löytyy levytyksiä, keikkoja ja lukuisia kilometrejä yhteistyössä Yön, Dingon, Skädämän, Juicen, Dave Lindholmin, Baikalin, Juhamatin, Charles Plogmanin ja monien muiden kanssa.

Frogley Duon ohjelmisto koostuu osaksi edellä mainittujen artistien/bändien tuotannosta, tuoden mukaan suomirockin helmiä sekä muita tunnettuja kappaleita niin suomeksi kuin englanniksi.

Duon ensimmäinen yhteinen julkaisu, "Yö kaupungin hartioilla," näki päivänvalon syyskuussa 2023, ja tuorein single, "Tulen teit sydämeen," julkaistiin 1.12.2023. Uusi single odottaa kevättä 2024.

Frogley Duon jäsenet, Frogley itse ja Marko Lapiolahti, tuovat lavalle laajan kokemuksen ja taidon, sekä musiikillisen tarjonnan, joka yhdistää niin klassikot kuin tuoreetkin hitit.

Tilaa Frogley Duo juhlaasi, ja anna heidän musiikkinsa luoda ainutlaatuinen tunnelma tapahtumaasi!

Kurkkaa lisää duosta: dragonwhite.com/artisti/frogley-duo/
Duo
DuoRockCoverSuomihititYksityistilaisuudetYritystilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Minni Kumpuvuori
Dragonwihite