Fanny Delesham – Fuusiovatsatanssija

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen Fanny Deleshamin fuusiovatsatanssin lumoavassa syleilyssä. Fanny on moderni tanssija ja ohjaaja, joka yhdistää itämaisen tanssin pehmeyden ja teknisyyden nykyaikaisiin tanssityyleihin, kuten poppingiin ja nykytanssiin. Hänen esityksensä ovat voimakkaita, elegantteja ja täynnä kiehtovia elementtejä, kuten miekan tasapainottelua, sormisymbaaleja ja huiveja.

Kaipuu luovaan ilmaisuun johdatti hänet tanssijan uralle. Fanny on fuusiovatsatanssin (tunnetaan myös nimellä Tribal Fusion Bellydance & Transcultural Dance) mestari, tanssinopettaja ja esiintyjä.

Fannyn esitykset ovat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka voivat sisältää lattiaimprovisaatiota ja turvallisia temppuja. Hänen taitonsa yhdistää voimakkaat aksentit ja virtaavat liikkeet luovat esityksiä, jotka sävähdyttävät ja vangitsevat yleisön huomion.

"Tanssi oli todella upeaa ja voimakasta! Pidin todella kehonkielestä ja tyylistä!"
"Tanssi sai kylmät väreet kulkemaan selkääni pitkin!"
"Fannylla on valtava lavaläsnäolo ja upea tanssitekniikka!"

Fanny arvostaa tanssin juuria ja kulttuuria, mikä näkyy hänen jatkuvassa kulttuurien ja tanssien tutkimisessaan. Hän on erityisen kiinnostunut persialaisesta musiikista ja kulttuurista, ja opiskelee tällä hetkellä persian kieltä ja kirjallisuutta.

Fanny opettaa viikkotunteja pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa työpajoja, tiiviskursseja ja yksityistunteja. Hänen opetuksessaan yhdistyvät tarkkuus, tekniikka ja luova ilmaisu, jotka auttavat tanssijoita ja katsojia löytämään yhteyden omaan luovaan energiaansa.

Ota yhteyttä ja varaa oma unohtumaton esityksesi tai tanssituntisi jo tänään. Anna taian syntyä ja tee tapahtumastasi ikimuistoinen Fanny Deleshamin fuusiovatsatanssin avulla.

Kurkkaa lisää:
Tanssija
TanssijaItämainen tanssiFuusiovatsatanssiPoppingNykytanssiEsiintyjäMiekantanssiSormisymbaalitTribal FusionTanssinopettajaTyöpajatYksityistunnitLuova Ilmaisu
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Esitykset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Fanny Delesham
Fanny Delesham – Fuusiovatsatanssija