Eveliina Visuals

Oletko valmis tallentamaan elämäsi tärkeimmät hetket aitoihin ja tunnistettaviin kuviin? Eveliina Visuals on palkittu valokuvaaja, jonka intohimona ovat häät, boudoir ja erityisesti dokumentaarinen kuvaus. Eikä ihme, sillä hän on vuoden 2023 hääkuvaaja, mikä kertoo sitoutumisestaan ja taituruudestaan kameran takana.

Eveliinan vahvuuksia on näyttää ihmisille heidän kauneutensa ja ainutlaatuisuutensa. Hänen kuvauksissaan jokainen saa olla juuri sellainen kuin on – herkkä, iloinen tai vakava. Kuvaajana hän tarkkailee ympäristöä ja ihmisten tuntemuksia, jolloin kuvista välittyy aitoja hetkiä ja tunteita, ei pelkkää poseeraamista kameralle. Tämä rento ja kerronnallinen tyyli luo kuvista todellisen tarinan, joka kertoo juuri sinusta ja sinun välisistä hetkistäsi.

Eveliina Visuals ei ole vain ammattilainen kameran takana, vaan hänellä on myös kyky ennakoivaan ajatteluun ja päivän tapahtumien tarkkailemiseen. Hän pitää huolen aikatauluista ja on tukenasi koko kuvauksen ajan. Usein häissä ja tapahtumissa hääpari ja vieraat kokevat hänet tuttavallisena ja lähestyttävänä ihmisenä, sillä hän välittää ja on aidosti kiinnostunut taltioimaan juuri teidän tarinanne.

Hääkuvaukset ovat Eveliinalle rakas erikoisala, mutta hän ei unohda boudoir-kuvauksen merkitystä. Boudoir-kuvat ovat sinulle, joka haluat pysähtyä ja nauttia hetkestäsi, ikuistaa sen kauneuden ja fiiliksen. Kuvaajana hän ohjaa ja tukee sinua kuvauksen aikana, mutta samalla antaa tilaa omalle persoonallesi ja toiveillesi.

Eveliina Visualsin palveluihin kuuluu myös ennakkopalaveri, jossa voitte yhdessä miettiä sopivaa kuvauksen paikkaa ja käydä läpi toiveitanne ja mahdollisia epävarmuuksia. Hän on tukenasi aina varauksesta kuvien saamiseen saakka, joten voit luottaa, että kuvat ovat juuri sellaisia kuin olet toivonut.

Ota yhteyttä Eveliina Visualsiin ja varaa itsellesi unohtumaton kuvauskokemus – olipa kyseessä sitten hääjuhla tai boudoir-kuvat, saat taatusti kuvia, jotka kertovat juuri sinun ainutlaatuisen tarinasi. Tule ja fiilistele elämääsi, jonka haluat muistaa aina!

Voit kurkata lisää Eveliinasta hänen verkkosivuiltaan: https://www.eveliinavisuals.com/
Valokuvaaja
HääkuvausBoudoirValokuvaajaDokumentointi
Sijainti:
Sastamala
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kuopion alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Oulun alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Potretit | 750€
  • Potretit otetaan pääsääntöisesti miljöössä, mietitään yhdessä teidän näköinen paikka. Kuvaan teitä yhdessä, erikseen sekä pieniä yksityiskohtia. Kaikki onnistuneet kuvat sisältyvät pakettiin. Aikaa kuvaukselle saa varata 1-2h.

Potretit ja vihkiminen | 950€
  • Suosittelen lämpimästi ottamaan potrettien lisäksi vihkimisen kuvauksen. Vihkimisessä kuvaan seremonian lisäksi myös vieraita ja kaasoja sekä bestmaneja, näin saatte laajemmin kuvia päivästä.

Dokumentaarinen | 1950-2350€
  • Kun haluatte saada päivästä kaikki muistot talteen niin tämä on teille. Tämä sisältää potretit ja vihkimisen sekä dokumentaarista kuvausta aina 12 tuntiin saakka. Voit myös pyytää tarjouksen eri tuntimäärästä.
  • 12h - 2350€
  • 10h - 2150€
  • 8h - 1950€

BOUDOIR:

Kuvausmaksu | 150€
  • Kuvausmaksu sisältää kiireettömän kuvausajan ja valintagallerian. Ei sisällä kuvatiedostoja. Tämä laskutetaan varauksen yhteydessä ja kuvatiedostot ostetaan kuvauksen jälkeen.

Kuvatiedostot:
  • 15 kuvaa - 330€
  • Koko galleria - 420€

Kun varaat kuvauksen niin tämän jälkeen lähetän sinulle varausmaksun joka on 150€. Loppulaskun saat kuvauksen jälkeen, kun olet tehnyt kuvavalinnat. Hinnat sisältävät matkakulut Tampereella ja lähikunnissa.

Voit myös aina maksaa kuvauksen 2 - 4 korottomassa erässä.

Palaavat asiakkaat saavat 10% alennuksen kuvauksesta (ei koske hääkuvia).

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Eveliina Lehtiniemi
Eveliina Visuals